Kust kohast võiks teada saada milliseid juppe on kasutatud masina puhul ning kuidas saada teada mis täpselt tehtud on? ma saan aru et see Hirs saab olla ainult osaline ka, elek väljalase jne.
Kas on täheldatud Hirshil ka tüüpvigu, foorumis ennem keegi viitas mingitele automootori numbritele, no sorry tõesti ei tea mis number mootor 2004 Aero Hirsil peal on...
Hetkel olen foorumist välja lugenud seda, et koguaeg peab midagi jälgima jne. Ma pole sellise asjaga harjunud, lisaks puudub kanaliga Garaaz jne. Ehk siis mis ma öelda tahan on see, et ma ei tahaks autot mille puhul ma pean pidevalt muretsema mingi tuulutse ja jumal teab mis huinjaa pärast. Tahan panna autosse kütust, aknapesuvedelikku ja käia korralises hoolduses... thats it...
kas saab pole siis selleks õige auto?
Hirs Performance jupid
Tere tulemast tagasi üle pika aja,Mr.Saabnet.ee üks loojatest:notworthy:
Kui viitsid ühendust võtta,teen sulle kõik puust ja siniseks selgeks,et kas,mida,kui ja milleks...
Kui viitsid ühendust võtta,teen sulle kõik puust ja siniseks selgeks,et kas,mida,kui ja milleks...
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: egonr
Tere, tere
kas see number footeris on see kuhu peaks helistama? homme päeval võtaks selle kõne ette kohe.
See mees vastab su kõnele kindlalt. Tutvusta end ning sea end valmis suureks koguseks infoks.

Iga ratas veab and then some!
PS! VÄIKE PARANDUS! Ainult foorum on see, mis minust alguse sai (Üritasin leida eestikeelset infot saabi kohta aga tulutult), kõik muu pole minu kätt tundnud!
Ise ikka siiralt loodan "selle" Hirsh Performanci omanikuks saada mis hetkel ImportAutos pesitseb.
Ise ikka siiralt loodan "selle" Hirsh Performanci omanikuks saada mis hetkel ImportAutos pesitseb.

Me oleme tuttavad ammusest.Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: egonr
Tere, tere
kas see number footeris on see kuhu peaks helistama? homme päeval võtaks selle kõne ette kohe.
See mees vastab su kõnele kindlalt. Tutvusta end ning sea end valmis suureks koguseks infoks.![]()
Saabidega seotud voodoo ja -abi