Kuidas saab?

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
ristosaab

Tere! Soovin teie nõuandeid. Mure järgmine-soetasin valge auto, mis on seisnud kevadest saadik puude all (männid jne). Nüüd siis üritan autot uuesti valgeks saada, aga peale pesu on ikka kollakad laigud ja jooksvad jutid näha. Kas keegi oskab soovitada vahendeid või teguviisi või siis firmat, mille abil saan auto puhtaks ja valgeks?
Ette tänades, Risto.
fofa

Poleerimine?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Pese veel..:) leotusaineid vaja pisut kauem peal hoida. Korralikud pesuvahendid ka, mõtlen siis nuustikut, mitte miskit kaltsu.

Muidugi lihtsam on minna käsipesulasse ja öelda, et on vaja puhtaks saada. Näitad ära milles asi. Pärast näitad näpuga seni, kuni puhtaks saab..:D
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Rästas

Minu teada on pigi, tõrva ja vaigu eemaldamiseks spets vahendid.
Küsida võib autokeemiat müüvatest kohtadest.
olaviv

Olen vaadanud poeletil nn. värvitpigmendiga vahasid, lubaduste kohaselt poleerivad, taastavad väikseid värvikahjustusi ja vahatavad. Ei oska öelda, kas tegelikult ka, oleks endalgi huvitav teada :)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

noh, turtlewaxi oma kasutades on peale vaha peale määrimist üsna selge piir näha, kus on vahatatud ja kus ei ole. Vahatatud koht on konkreetsema tooniga ja näpuga katsudes libedam. Aga sellegipoolest peaks enne vaha need plekid sealt kätte saama.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ristosaab

Peale pesu läks oluliselt paremaks, st et kaugelt vaadates hea. Pilt tehtud siis kui kätte sain auto.

Lisatud failid
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

valge auto saab valgeks sani(i)t`iga.
ja ikka valgeks, mitte kollaseks. see on see aine, millega wc potte pestakse. arvan, et neid on erinevaid ja toime ikka sama!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Rästas

Puude all seismisest lähevad auto küljed selliseks kollaseks? :o
Kui see on värvi sisse parkunud või imendunud, siis kas selle saniidiga on võimalik seda välja saada?
Tundub nagu värvi alt välja immitsev roostepoiss.
Sry, see vaid tundub nii, ekspert ei ole.
suur

Algselt postitas: Rästas
Tundub nagu värvi alt välja immitsev roostepoiss.
Mul oli kunagi üks valge oopel, mille kevadel enne müüki CIF'iga roostest puhtaks pesin. Aitas küll
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

fairid ja cifid pidi soodustama roostetamist...
Pilt
Kasutaja avatar
kaarel

Sanit on ikka vääga räige asi. Jõhkralt happeline jne. Võib süüa värvile sootuks augu sisse nagu kormorani s..t.

Ma hakkaks pihta ikka spets vaigueemaldajatega (kui oled ikka kindel, et tegu männivaiguga), mis autodele ette nähtud: http://www.google.ee/search?hl=et&q=vai ... G=Otsi&lr=.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Muuseas mul 2 autot seisavad mändide all. tuleb teisi aegajalt survepesuriga üle lasta, vaiku otseselt seal küll pole, kerge huumus tahab tekkida okastest..:)
Pilt
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Fairi on on väga tõhus. Ja automüüjate seas väga kuulus.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: ivomets
valge auto saab valgeks sani(i)t`iga.
ja ikka valgeks, mitte kollaseks. see on see aine, millega wc potte pestakse. arvan, et neid on erinevaid ja toime ikka sama!
Ainult ettevaatust,aine on happeline ja ei tohi kauaks peale jääda.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: qdwin
Fairi on on väga tõhus. Ja automüüjate seas väga kuulus.
Kusagil mainisin,et...
Küsides õuepealsetelt automüüjatelt,et kuidas te kapotialuse täielikult särama saate koledatel saastamasinatel,milledelt 2-300 000 km. maha on keritud? Vastus ajas mul ihukarvad püsti: LAHJENDATUD AKUHAPPEGA+ silikoonimine.Garantii on ju "väravani". Väga julm on eesti autoäri.
west2

proovi sonax sarja.hea ja lihtne autopuhastus vaha mida vöib kasutada ka kohe peale auto korralikku pesu kui pigi jms eemaldatud.usun et parandab asja ja annab läiget ka.
Kasutaja avatar
melka
Auto: Saab 9-5 NG Aero, Saab 9-5 Aero, Saab 9000 Aero, Saab 9000

Siin ei ole muud kui üks KORRALIK poleerimine. Ei aita siin ei pesu ega vahad. Poleerimise all mõtlen ikka masinat ja villa patja ja vastava abrasiivsusega pastat. Kui ei usu siis tooge see auto minu juurde ja ma panen ta särama :thumb: Teine võimalus on lihtsalt üle värvida.:P
Automaaler. OÜ Timberston (Sikkens, Düna, Lesonal)
Vasta