SaabNET emotikonid/smiley'd

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Skybound

Küsimus vist eelkõige adminnidele.... Kas on võimalik samu emotikone kasutada ka messengerides, näiteks MSN Live Messengeris :? Olen näinud juba kellelgi msn-is kasutuses olevat samasugust smailit, nagu siin foorumis. Varem näinud lõustu ka teistsugustest foorumiplatvormidest :) Kas olemas mingi websait, kust downloadida saab?
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Kasutaja avatar
kaarel

Peaks saama nii: klõpsa hiire parema nupuga emotikoni peal, sõltuvalt brauserist "save image as..." või "save picture as...". Salvestad kuhugi ära, nagu tavalise pildi või foto. Samade piltide/emotikonide pookimine messengeri külge: menüüst tööriistad->emotikonid.

terv.,
kaarel
Kasutaja avatar
Guun

Neid peaks ju saama siit samast downloadida. Lähed hiire kursoriga smile peale, parem click ja Save Picture As...
Kasutaja avatar
Skybound

Salvestada saab niisama küll, seda ma tean :) Aga kunagi ammu proovisin ühes teises foorumis salvestatud emotikone msn-i sisse pookida, ei õnnestund. Samas oli see oli veel pre- Live Messengeri aeg, ei mäleta enam neid menüüsid. Mõtlesin, et peab neid msn-proge kaudu kuskilt alla tõmbama ja et konkreetse platvormi smileyde jaoks on mingi arhiiv netis vms. Tänud igatahes, kahjuks pole hetkel kodus, et järgi proovida.

EDIT: Teemajätkuks: aga kust moded saavad neid emotikone? Vahel ju ilmub jälle mõni juurde ;) Siis on ikkagi mingi andmebaas netis või saate neid lisada lihtsalt suva järgi, kui mingi hea .gif kuskil jälle silma hakkab?
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

mul MSN Live-is saabneti emotsioonid olemas. Asi toimib Kaarli jutu järgi. Kui emo valmis saad siis võid salvestatud pildid ära kustutada.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Netis on oksendamiseni neid, pead vaevuma vaid otsima...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Eleri

käi kasvõi foorumist foorumisse ja jutukast jutukasse:) ja muudkui kopeeri pasteeri
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Vasta