Praeguseks juba umbes kuu aega tagasi saime endale uue pereliikme.
Nüüd siis lõpuks sooviks teda ka teile kõigile tutvustada, hoogu on juba kaua võetud (isegi Saabneti numbrialused olemas

Auto on 9-5 aero, universaalkerega ja automaatkäigukastiga. Esmane registreerimine 12/2003, kuid mudel juba 2004 aasta. Ehk siis uus displei, mis ei tohiks enam niimoodi piksleid kaotada nagu eelmine ja ilmselt veel muid asju, mida ma lihtsalt ei tea.
Auto istub 17 tollistel velgedel, millele oli autoga kaasas üks jooks korralikke suverehve ja naastrehve, mis hetkel all. Seoses velje suure mõõduga kartsin, et tuleb hakata võitlema pikirööbastega, kuid võta näpust, püsib väga hästi rajal.
Lisadest on olemas kõik, mis eluks vajalik ja palju rohkemgi. Näiteks on lisaks tehases külge riputatud varustusele ka gaasiseade. Viimast veel kasutanud pole, gaasi tankimise kogemus puudub ja seega kogun hoogu, et minna gaasitanklasse koos kellegagi, kes "biiti" mõistab.
Puudust tunnen tulede pesuritest, mida mu suureks üllatuseks ei ole. Esituled on tavalised, mitte ksenoonid ja hetkel ei tunne, et millestki ilma oleks jäänud kuna tuled on väga head.
Auto leidis meid kõikvõimsa auto24 portaali kaudu ning eelmine omanik rääkis, et auto toodud aasta aega tagasi aeroporti kaudu Saksamaalt.
Ehk siis siiani vaid positiivsed emotsioonid ja puhas sõidurööm. Kindlasti on midagi olulist veel, mis hetkel kirja panemata jäi, lisan hiljem juurde.
Üritan ka mõne pildi lisada ja loodan, et eelmine omanik ei pahanda, et ma tema pilte kasutan kuna endal ei ole veel õnnestunud teha häid pilte.
Lisatud failid