Mootorialune kate
Minu saabil puudub see mootori all olev plastik (?) kate. Mõtlesin, et see võiks ikka olla ja uurisin hinda. Kuna uue hind on minu jaoks liiga suur, siis vajakski natuke infot. Nimelt kuna Eestis ma ei leidnud ühtegi diisel 9-3e lammutusest, siis mõtlesin, et äkki sobib bensuka oma ka? Nt. ka 900 oma. Oskab keegi kommenteerida? Kui levinud need üldse on? Lähiajal ei satu linna ka, et vaadata mõnda. EPC-st ei suuda ka pilti leida.
Sobib ainult originaal.
edit:loomulikult saab lasta teha ka mingist komposiitmaterjalist,või metallist(liiga suure massiga).
edit:loomulikult saab lasta teha ka mingist komposiitmaterjalist,või metallist(liiga suure massiga).
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ei oska täpselt küll öelda, kas Saabile tehakse aga Citroenile ostsin Viimsist( Coneskost) korralikust alumiiniumist tehtud katte ja maksin ainult 3500.- kui originaal, mis on plastikust maksab vist 2000.-
Kui endal 9-5 katte puruks sõitsin pidin, et helistan neile sinna ja uurin aga kuna läks kindlustuse korral remonti polnud vajadust.
Kui endal 9-5 katte puruks sõitsin pidin, et helistan neile sinna ja uurin aga kuna läks kindlustuse korral remonti polnud vajadust.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Teha lasta saab küll,parandasin oma eelmise postituse.
Saabidega seotud voodoo ja -abi