Veokonks CS ile

Tonnised ja nende mured
Vasta
jansa

Oskab ehk keegi nõu anda, kas mõne teise automudeli konks võiks sobida saab 9000 cs ile. Originaal on siga kallis.
Või on kellelgi kuskile kuuri nurka miskit sobivat seisma jäänud ehk saame kaubale.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ostsin tavalisele 9000 le konksu 600 eest ja classikule 300 eest.
ehk proovid pärnu romulad läbi helistada.
56460022
5153672
5037908

vahest on nii, et kaugelt tuua tuleb odavam, kui kodus ise bvalmis meisterdada>! ;)

edit:
seda ei tea kas konksud on sarnased.
lase kuskil autopes kataloogist järgi vaadata.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
jansa

ivomets aga kas tavalise 9000 oma istub cs ile keegi kuskil nagu mainis et vahetab tavalise 9k konksu cs i oma vastu sellest järeldasin et ehk ei sobi:eureka:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

no fear tahtis vahetada cs-i oma vastu Zazouga, sest et no fear arvas, et ostab konksu, mis oli aga mõeldud cs-le Zazoul pidavat aga olema vanema tüübi oma olemas...
aga no fear ei teinud tehingut, kuna ausõna ei soovinud välja käia konksu eest...vist oli tuhat krooni, või 1300oli vist. pidasin kalliks ja nii see asi ongi nüüd.

näe vot selline umbisikulises toonis jutt sai.;)
jansa

irww tänana NO FEAR sinu jutust võis aru saada et see vanema 9k oma ei sobi siiski cs ile. Sain ma õieti aru ja kui ma ikka väga tahan seda konksu siis poe tuur ja palju raha vaja on.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

mul on konksu install pooleli.
tegin ühe vaheplaadi ja natuke lõikasin ja painutasin vana 9k konksu.
Kui päris kulge olen saanud, siis võin pikemalt jutustada, mis teha tuleb.

Kole aeglaselt läheb mus see asi igaljuhul.... (mitte et raske oleks, aga ei viitsi auto all püherdada)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

jansa-soovitan tõesti enne lammutustest küsida ja JL Audio pakkus mulle seda tookord 1300-ga. paku oma hind ja tehke kaupa. temal oli uuemale kerele.
erts

Kui on tehase originaal konks (cc kere oma) tuleb teha lehtmetallist vahetükk (15 x 13 cm) põhja külge kinnitamiseks,stange külge sobivad originaalaugud ja juhe sobib ka originaal pistikusse. Endal tehtud kel huvi võin näidata.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Endal tehtud kel huvi võin näidata.
mul on huvi, kuigi vaheplaat juba tehtud.
mis tundub mulle probleemiks, on see et konks jääb liiga madalale. samas kui kõrgemale tõsta (nagu originaali CC-l) siis jääb konks stangele liiga lähedale)

praegu on mul see konk küll auto külje, kuid käru vedada veel ei saa, kuna vaheplaadile need kolm auku puurimata ja seega vaheplaati pole küljes.
www.robolabor.ee
jansa

Erts ehk saad mingi joonise teha kuidas sul tehtud on. Ja riputakls kasulike vihjete alla ülesse.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

ma arvan, et kui ma enda oma valmis saan ja erts ka nõus on, siis teeb eraldi lehe koos jooniste ja piltidega, kuidas vana konks uue CS-ile sobitada.

oma joonise võiks ehk kiireminigi panna, kuid enne tahan ta külge ära installida, et asi ka praktikas järele proovitud oleks.
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

selgus, et minu ja erts konksud on sootuks erinevad. Minul on Bosal'i SAAB'ile tehtud konks, temal väidetavalt originaal CC konks.
Sain oma konksu lõpuks külge, kuigi pistik veel ühendamata.

Siin on pilt detailist, mis konksule juurde projekteerisin ja mille kaudu konksu tagumise kinnituse CS-ile stange külge ühendasin. lisaks oli konksu tagumist kinnitust natuke vaja lõigata ja esimest kinnitust painutada.

Kui kõik lõpuks paika saab, siis vast kirjutan täpsema jutu ja ka selle detaili joonised.

Lisatud failid
www.robolabor.ee
Vasta