vaakum klapp..??

Tonnised ja nende mured
Vasta
qrm

Tere ! Kas keegi oskab seletada mis on selle klapi töö(ringiga tähistatud ). Tänud ette !!!

Lisatud failid
iisak

Minu teada tüüritakse ETS-i selle abil.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Trionic
Saabiguru

See membraan liigutab drosselklapis gaasisiibrit.

edit: antud mootoril on puudulik karterituulutus(puuduvad ja vigased detailid).Ei soovita nii sõita,kiire turbokompressori surm.
qrm

See membraan on lihtsalt katki on kellelgi üle või oskab keegi selle hinda umbes ennustada?
PS. Trionic äkki oled hea mees seletad täpsemalt selle karterituulutuse kohta, millised vidinad vigased ja mis puudu???? Sai just turbo vahetatud ei oleks isu uuesti vahetama hakata ;)Kuradi kallis lõbu.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Üks ühesuunaliselt läbikäiv klapp on vaakumvoolikute vahelt puudu. Selle peenema vooliku küljest, mis klapikambrikaanest throttle body taha läheb.

Minu meelest on BOV valepidi peal.

Eks spetsialistid ütlevad, mis veel.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Factor

Algselt postitas: qrm
See membraan on lihtsalt katki on kellelgi üle või oskab keegi selle hinda umbes ennustada?

Ennustaks hinda Alecoq kuuspakk...... ja on täitsa üle!:headbang:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
olaviv

See karterituulutuse kinnitus klapikambrikaane küljes näeb ka mitteilus välja. Originaalis käib sinna kummipuks aga aja jooksul muutub see rabedaks ja pudeneb ära. Vikingus on see puks saadaval ja hind mõistlik.
roomlane

Kusjuures, kui ma ome 9-3-l Vikingus karterituulutuse kiti lasin paigaldada, siis pandi ka see klapikambrikaane küljes olev jublakas silikooniga kinni. Aga ei mätsitud sedasi üle, kaugelt ei saa midagi aru.
55581286
Vasta