Värske s:conf:aabiomaniku tähelepanek:
süüte sisselülimisel hakkab sihuke ameerika autode kellalöömine peale. Eri kordadel olen lugenud kokku 4-7 kõlli. Kas keegi teab, on nende arvul mingi tähendus ?
:conf:
kellahelin
-
praktikant
- Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
-
qdwin
- Jaan Tatikas
- Auto: Mõned Aerod ja kui Hemi on lahke siis Klassikud
Minu kellad ei kõlise. Aga siis kui mina ja Aero paar aastat nooremad olime, siis kõlises küll. Trionic rahustas olukorra Techi abil maha. Nüüd läheb ainult punaseks ühest kohast aga vähemalt ilma kõlinata.
Pane turvavöö enne kinni,kui süüte sisse keerad.Siis on vaikus.Või lase maha progeda need "kellad".Algselt postitas: praktikant
Värske s:conf:aabiomaniku tähelepanek:
süüte sisselülimisel hakkab sihuke ameerika autode kellalöömine peale. Eri kordadel olen lugenud kokku 4-7 kõlli. Kas keegi teab, on nende arvul mingi tähendus ?
:conf:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Algselt postitas: mm17
Ma just tahtsin omal need kõlinad ükskord tööle saada, aga siis keegi tark Anti juures pistis juhtme taha ja ütles, et ei saagi panna, kuna mul puudub signa. On see väide tõene või mitte?
mitte ...
"Tippdiagnostik"Algselt postitas: mm17
Ma just tahtsin omal need kõlinad ükskord tööle saada, aga siis keegi tark Anti juures pistis juhtme taha ja ütles, et ei saagi panna, kuna mul puudub signa. On see väide tõene või mitte?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Nii haige väite kohta ei oska isegi midagi kosta:wall: . Mida on ühist auto sinalisatsioonil ja turvavööde "märgukõllil" ? Ja ilma signata 9-5 pole olemas.Puududa võib akupasun ja signa võib olla deaktiveeritud,aga füüsiliselt on TWICE ju autol küljes ja sealt saab turvavööhoiatust alati peale-maha progeda.Algselt postitas: mm17
-
praktikant
- Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas
väited praktikas kontrollitud. Ongi turvavöö kõlin ja ei muud.
Algul ei osanud seost näha, kuna vöö kinnitamine käib ilmselt juba ilma teadvuse abita.....
Algul ei osanud seost näha, kuna vöö kinnitamine käib ilmselt juba ilma teadvuse abita.....
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
OT, aga kas on mingit nimekirja, mida üldse võimalik 9-5-l peale/maha progeda?
Algselt postitas: TrionicNii haige väite kohta ei oska isegi midagi kosta:wall: . Mida on ühist auto sinalisatsioonil ja turvavööde "märgukõllil" ? Ja ilma signata 9-5 pole olemas.Puududa võib akupasun ja signa võib olla deaktiveeritud,aga füüsiliselt on TWICE ju autol küljes ja sealt saab turvavööhoiatust alati peale-maha progeda.Algselt postitas: mm17
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Algselt postitas: tripp
Auto kasutamisjuhend on väga kasulik asi lugemiseks
- Several of the systems in your Saab car can be adjusted to better fit your individual needs
Some functions are governed by legal requirements and cannot therefore be reprogrammed.
Consult an authorized Saab dealer for further information.
Car alarm/central locking system:
• The sound level of the siren when locking/unlocking, HIGH or LOW.
• The number of blinks when locking/unlocking, 1 to 7.
• Automatic locking of the trunk when the car is driven, 1 to 8 mph (2-14 km/h), YES or NO.
• Preclude the unlocking of the trunk while the car is driven, YES or NO.
• Automatic locking of the trunk after 1 second-4 minutes if it has not been opened, YES or NO.
• Automatic locking of the trunk when it is closed, YES or NO.
Saab Information Display:
• Outdoor temperature display can be adjusted.
Miscellaneous:
• Select the on-time for heated rear seat.
• Coolant temperature gauge adjustment can be increased/decreased.
• Fuel level gauge adjustment can be increased/decreased.
• Additional sweep of the wipers after windshield washer function (ON or OFF).
• Follow me home on-time can vary from 20 to 50 seconds.
• Night panel illumination deactivation speed for the speedometer can be adjusted.
Following adjustments can be done by the driver:
Automatic Climate Control (ACC):
To alter the preprogrammed ”AUTO” start up mode with your own preferences you can manually select the desired settings for:
• Temperature.
• Fan speed.
• Air distribution.
See ”Programming I” on page 76 and ”Programming
II” on page 77.
Saab 9-5 Audio System (see page 97):
• Maximum starting volume (when the radio is switched on).
• Telephone volume (if the car is equipped with a phone connected to the audio system).
• Speed dependent volume (volume increases or decreases with vehicle speed).
• Loudness.
Alarm system:
The glass breakage sensor can be temporarily disabled, see page 42.
Daytime Running Lights:
To disable, turn off the ignition and pull out
fuse 35, see page 217.
See on võetud 2001 aasta juhendist, aastate kaupa võib erineda mingid funktsioonid. Kindlasti pole see nimekiri täielik.
terv, teager
Selles listis turvavöö kelladest pole midagi kirjas. Ma olen manuali lugenud, pidasingi silmas, kas on olemas veel täiendav list nendest funktsioonidest, mida manualis pole.
Või on turvavöö kellad mõnes hilisemas manualis?
Või on turvavöö kellad mõnes hilisemas manualis?
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: tripp
Auto kasutamisjuhend on väga kasulik asi lugemiseks![]()
![]()
....
See on võetud 2001 aasta juhendist, aastate kaupa võib erineda mingid funktsioonid. Kindlasti pole see nimekiri täielik.
terv, teager
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
- andreas1982
Mõneti võibolla oleks tõesti kasulik , kui see kellahelin tuletaks meelde seda tähtsat asja aga ilmselt oleks päris häiriv ka, kui see piiksuks kogu aeg kui isegi ei sõida...
See, et ta ainult süüte sisselükkamisel turvavöö kõlle teeb, on natuke jama. Võiks ikka jäädagi häirima kuni vöö on kinni. Endal mul vöö on nii automaatseks saanud, et pole neist viledest asja, vahest aga juhtub mõni sõbrake kõrval istuma, kes seda rihma tähtsaks ei pea.
SS(SC) ja viimase otsa 9-5`d hakkavad vaikselt sulle südametunnistusele koputama alles siis,kui juba liikuma hakkad.
- overspeed
- Auto: 9-5 Estate ja 9-3 CV
Car alarm/central locking system:
...
• Preclude the unlocking of the trunk while the car is driven, YES or NO.
• Automatic locking of the trunk after 1 second-4 minutes if it has not been opened, YES or NO.
• Automatic locking of the trunk when it is closed, YES or NO.
...
terv, teager
Teema pealkirjast küll OT, aga küsida ju vöib:
Kuidas ma leiaksin need funktsioonid ? Tahan välja lülitada seda ajaviite lukustust, kuid ei leia ülesse ?
Arrogance diminishes wisdom !