Kuna mu masinal pole seda vahvat topsihoidjat armatuuris, siis ostsin selle eraldi ühe avariilise masina küljest. Tükk aega otsisin. Nüüd lõpuks sain ja 100 kr. vidina eest ainult aga kahjuks see paneel, mille sees hoidik ise, on pooleks. Olen mõelnud, et minu autos oleva paneeli külge saaks aretada aga tulemus jääks jällegi tiba self-made. Tuleks lõigata ava sisse ja seda samamoodi juba ei tee nagu originaal.
Sellel avariilisel olid lisaks veel topsihoidja paneelil mingid nupud, mis ilmselt asja purunemist soodustas. Eriti halb juhus minu jaoks. Äkki kellelgi ideid?
Topsihoidja mure
Ega ilus self made ei jää et kui palju need uued maksavad et tahaks endale ka sellist.
Algselt postitas: anthillse
Ega ilus self made ei jää et kui palju need uued maksavad et tahaks endale ka sellist.
Vikingist 2k, ma arvan, et kuskilt romulast 500 umbes, Rootsist tellides oli vist 1500 pluss transport. Nii et kallis vidin.
Algselt postitas: ivarkAlgselt postitas: anthillse
Vikingist 2k, ma arvan, et kuskilt romulast 500 umbes, Rootsist tellides oli vist 1500 pluss transport. Nii et kallis vidin.
2K on ülepakutud, usun, et jääb 1K kanti. Hetkel ju neil 25% kampaania, saab neljandiku alla. Tasuks üle küsida sealt.
terv, teager
2K , selle jubina eest naduge palju 

Algselt postitas: anthillse
2K , selle jubina eest naduge palju![]()
On jah, minu teada tuleks rootsist kusagil 900 koos transpordiga, samas sellise vinge topsihoidja eest polegi see kuigi palju. Vennas hakkas mul esimese asjana seda otsima autos ja oli pettunud kui kuulis et polegi.
Ma ei hakanud uut teemat tegema sellepärast aga mul on 9-5 ja topsihoidja pläriseb kui ta on armatuuri sees. Keegi pole samasuguse probleemiga tegelenud?
Sama probleem siin. Kuna pläriseb kinnises asendis, siis sõidan pidevalt topsihoidja lahtises asendis.
Ma ei hakanud uut teemat tegema sellepärast aga mul on 9-5 ja topsihoidja pläriseb kui ta on armatuuri sees. Keegi pole samasuguse probleemiga tegelenud?
Võta raadio välja ja paigalda üks tükk porolooni topsihoidja korpuse ja armatuuri vahele, saad plärinast lahti.
Ise kasutasin tonnise topsihoidjal, mis USA'st sai kunagi tellitud, selliseid liimitavaid pehmendusi. Mööbli jaoks vms. Sai väga efektiivselt siiani naginast lahti.
Iga ratas veab and then some!
Tõmbasin raadio välja, ei olnud eriti ruumi kallale saamaks. Võtsin kliimaploki ka välja, juba parem. Vahe topsihoidja korpuse ja raadio cage´i (sahtli?) vahel tundus nii 5-8 mm. Lükkasin sinna ~30x40 mm tüki 15-20 mm paksust porolooni ja sai plärinast lahti.
Et raadiol külgmisi jahutusavasid mitte kinni panna, lükkasin vahtkummi pisut kõrgemale, umbse pleki taha. Jutt 9-5-st.
Et raadiol külgmisi jahutusavasid mitte kinni panna, lükkasin vahtkummi pisut kõrgemale, umbse pleki taha. Jutt 9-5-st.
Isegi kui toimiks jääb ta lolli koha peale, täpselt rooli kõrvale ja hakkab juhtimist segama, ei usu, et sa lammutusest palju odavamalt saad kui ebayst. Uuri asja.Kas parempoolse rooliga sõiduki topsihoidja sobib vasakpoolse rooliga sõiduki omale? Väliselt on küll peegelpildis, kuid kas kinnitused klapivad ja hakkab ilusti toimima ka??
9-3 ss-st jutt.
Selle peale ei tulnudki jah.
Pealegi, hoolikamalt vaadata, siis üks ots (vajutamise pool) on kumeram kui teine. Ei sobi seega ilmselt.
Loomulikult ei sobi RHD autolt võetud topsihoidja LHD-le, topsi ava jääb ju allapoole ja põhi üles ning vastu rooli:D
Lõhkusin enda oma samuti kogematta, "juure" kohapealt läks pooleks, suutsin nõelte ja epoksiga kokku liimida ja töötas seni, kuni uuesti ära lõhkusin. Siis tellisin e-bayst uue 125€ läks maksma.

Põhi ülespoole?? Ei pidanud silmas seda 180 kraadi ümber pöörata. Paremalt vasakule pigem, aga selle "töötsoon" on ikkagi natuke teistpidi:P.
Samast kohast on mul katki, kuid teistpoolt alles ei ole:(. Lükkasin allesjäänud osa sisse (fikseeris end kinnisesse asendisse ära) ja kaotasin visuaalselt augu ära. Üldiselt jäi viisakas ja kes ei tea, see ei märkagi, et miskit seal olnud on. Tulevikus siiski sooviks õiget ilma topsihoidjata variandi liistu sinna.
125eur sellise vidina eest on julm...pealegi on ju palju kindlam topsihoidja käetoe ees olevas panipaigas olemas:freak:
Kui kellegil on pakkuda antud liistu, siis võtku ühendust
Samast kohast on mul katki, kuid teistpoolt alles ei ole:(. Lükkasin allesjäänud osa sisse (fikseeris end kinnisesse asendisse ära) ja kaotasin visuaalselt augu ära. Üldiselt jäi viisakas ja kes ei tea, see ei märkagi, et miskit seal olnud on. Tulevikus siiski sooviks õiget ilma topsihoidjata variandi liistu sinna.
125eur sellise vidina eest on julm...pealegi on ju palju kindlam topsihoidja käetoe ees olevas panipaigas olemas:freak:
Kui kellegil on pakkuda antud liistu, siis võtku ühendust
Põhi üles, kui sooviksid selle õigele poole avanema saada, muidu pole ju lootustki seda kasutada.......paned väiksema rooli:D
http://www.ebay.com/itm/04-05-06-07-08- ... 5b&vxp=mtr
Siin normaalse hinnaga, odavaim, mida olen näinud...
http://www.ebay.com/itm/04-05-06-07-08- ... 5b&vxp=mtr
Siin normaalse hinnaga, odavaim, mida olen näinud...