Tervitus.
Teist päeva õnnelik/murelik klassiku omanik, aga pole veel pihta saanud mismoodi sel aparaadil tuled ära kustuvad ?
Süüte sissekeeramisel lähevad tuled põlema, süüte väljakeeramisel ära ei kustu. Tulede nuppu keerates ka midagi ei muutu.
Jutt siis sõidutuledest.
Viga peaks siis otsima kustkohast ?:conf:
Mure klassiku tuledega!
et siis nagu üldse ära ei kustu vä?
Erinevates maades on tuled klassikutel erinevalt ''lülitatud''
Soome autodel mootori töötades päris ära ei kustugi-saad ainult gabariitidele ümber lülida. Nii öelda tuled väljas juhul põlevad lähituled läbi takisti päevatuledena.
Minu Shveitsist toodud klassikutel saab aga tuled täitsa välja keerata. Seda siis uuematel(92-93)
Püstnina Aerol oli huvitav lahendus: Tuled väljas asendis põlesid gabariidid väga võimsalt, lähitulede sisselülitamisel gabariitide heledus ''kukkus'' tavalisele haledale tasemele.
Vot nii
Erinevates maades on tuled klassikutel erinevalt ''lülitatud''
Soome autodel mootori töötades päris ära ei kustugi-saad ainult gabariitidele ümber lülida. Nii öelda tuled väljas juhul põlevad lähituled läbi takisti päevatuledena.
Minu Shveitsist toodud klassikutel saab aga tuled täitsa välja keerata. Seda siis uuematel(92-93)
Püstnina Aerol oli huvitav lahendus: Tuled väljas asendis põlesid gabariidid väga võimsalt, lähitulede sisselülitamisel gabariitide heledus ''kukkus'' tavalisele haledale tasemele.
Vot nii
Mul jah veider see asi. Panen laetud aku peale - tuled ei põle, käivitan- tuled lähevad põlema, keeran mootori välja, võtan võtme eest - tuled jäävad põlema. Hetkel muidugi ainult üks esituli ja tagatuled, ning gabariidid( teiselpool tulel pirn vist läbi)
EPC ütleb, et auto 86-ndal Soomes toodetud, ei tea kui palju sellest nüüd midagi oleneb
EPC ütleb, et auto 86-ndal Soomes toodetud, ei tea kui palju sellest nüüd midagi oleneb
Kui kasutasin 80/100w pirne( Hollandis paigaldatud), siis juhtus sama lugu.Relee tuli asendada teisega.