Nokitsejad, millega kütusepumba kinnitusrõnga lahti olete saanud?
-
meelispoiss
Küsimus pealkirjas, suunatud neile, kel profitööriistu käepärast pole.
Mõtled seda mis on paagi peal, see suur?? Ma ei mäleta, millist käepärats tööriista ma kasutasin mis täpselt sinna hammaste vahele mahtus, mingi suurem kobakas oli ja siis keerasin.
EDIT: Kasutasin vist mingit sorti pitskruvi kuidagi
Kui teine mees appi on võtta, siis võib üks hoida mingeid pulkasid seal hammaste vahel ja teine alt võimalikult rõnga lähedalt keerab. Ülisuurt jõudu rakendada ei tulnud.
EDIT: Kasutasin vist mingit sorti pitskruvi kuidagi
Kui teine mees appi on võtta, siis võib üks hoida mingeid pulkasid seal hammaste vahel ja teine alt võimalikult rõnga lähedalt keerab. Ülisuurt jõudu rakendada ei tulnud.
-
meelispoiss
Jah, see, mis on vaja lahti keerata, et pumpa vahetada.
Pilt: http://www.thesaabsite.com/shop/catimag ... -cover.jpg
Uurin seepärast, et hoiatatakse, et se on habras, samas kõvasti kinni, nii et kergelt läheb katki.
Pilt: http://www.thesaabsite.com/shop/catimag ... -cover.jpg
Uurin seepärast, et hoiatatakse, et se on habras, samas kõvasti kinni, nii et kergelt läheb katki.
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=14223
Siin teemas on jutt küll 9000 omast aga seal kah erinevaid kogemusi, hoiatusi soovitusi.
Siin teemas on jutt küll 9000 omast aga seal kah erinevaid kogemusi, hoiatusi soovitusi.
No haamriga pole mõistlik taguda jah, lüüa üldse pole mõistlik, ma arvan. Proovi midagi garaažist leida, kasvõi äkki kaks kandilise haamrivarrega proovida kui on teine mees abiks, ühe paned ühele, teise teisele poole, ülevalt hoiab tugevalt keegi haamrist kinni ja alt võtad keerad, surudes samal ajal haamrivart vastu neid kõrvu. Minu ng-l ei olnud väga-väga kõva jõudu vaja rakendada, nagu ma juba ütlesin.
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Sai kah miski hark koku keevitatud ... peaks isegi alles olema ...
-
pistyk
- Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.
näpitsate käepidemed läksid täpselt vahele kui laiali ajada ja miski kandiline metallitükk näpitsate vahele,et järgi ei annaks.nii sain mina lahti.ainult plastikümbrised pidi ära võtma käepidemete pealt
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
Ma kah ei ole lahti saanud. Mul kopsik kuskilt lekib, pump ise on korras aga just kopsikut oleks vaja lahti. Tahtsin uurida kas tonnise kopsik mahub klassiku paagi sisse aga kui lahti ei saa siis ei saa mõõta kah. Nüüd ma siis tean kuidas kopsikut lahti saaks aga ma ei mäleta mispidi neid kiirikinnitusega torusid keerata, et nad lahti tuleks?
-
meelispoiss
Tänud vastajatele! Kaalusin ka näpitsate käepidemeid, aga kuna olin hirmujutte lugenud, kui habras see rõngas on ja konkreetselt näpitsatega ära lõhutud rõngast ka näinud, ei julgenud hästi. Näpitsate puhul on ju toetuspunkte ainult kaks, pealegi tuleb neid laiali suruda, see aga deformeerib kergelt seda habrast plastikut.
Lõpuks mõõtsin läbimüüdu täpselt ära ja ostsin ehituspoest mingi plasttoru jupi, millele saagisin hambad sisse, noaga tegin tiba laiemaks ja imelihtsalt tuli lahti. Eelmisel päeval olin pannud ka WD-40.
Kusjuures nende hammaste tegemine käis väga kergelt ja kähku, kartsin mingit jubedat tööd, aga no 15 minutit vast läks kokku.
Tuleb tunnistada, et see torujupi-idee pole siiski mu enda oma, midagi sarnast olin leidnud väljamaa foorumitest.
Lõpuks mõõtsin läbimüüdu täpselt ära ja ostsin ehituspoest mingi plasttoru jupi, millele saagisin hambad sisse, noaga tegin tiba laiemaks ja imelihtsalt tuli lahti. Eelmisel päeval olin pannud ka WD-40.
Kusjuures nende hammaste tegemine käis väga kergelt ja kähku, kartsin mingit jubedat tööd, aga no 15 minutit vast läks kokku.
Tuleb tunnistada, et see torujupi-idee pole siiski mu enda oma, midagi sarnast olin leidnud väljamaa foorumitest.