Saabiklubi III SÜGISRALLI - JÄRELKAJAD
Vihmane oli, mudane oli, pime oli aga ilgelt tore oli ka 
Õhtul tegime Eesti-Läti maavõistluse leiliviskamise kunstis
Teinekord tuleb kaasavõetavasse varustusse tõsisemalt suhtuda, mootorsaag pagasnikus poleks olnud liialdus
Lisatud failid

Õhtul tegime Eesti-Läti maavõistluse leiliviskamise kunstis

Teinekord tuleb kaasavõetavasse varustusse tõsisemalt suhtuda, mootorsaag pagasnikus poleks olnud liialdus

Lisatud failid
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Vinge orienteerumine oli. 4 tundi actionit. Seekord suutis üks Läti tiim korralikult kinni jääda.
Niisama pilte eriti teha ei jõutnud, kuid sain täna hommikul enne äraminekut ühe pildi teha, kus minuteada võidutiimi auto peal (kollase triibuga). Sellega roniti ikka igasugustest aukudest läbi. Need mehed täitsa hullud.
Täna sai veel ise ka Lätimaad avastamas käidud. Igatahes ise ja ka mu pere jäid asjaga rahule
Lisatud failid
Niisama pilte eriti teha ei jõutnud, kuid sain täna hommikul enne äraminekut ühe pildi teha, kus minuteada võidutiimi auto peal (kollase triibuga). Sellega roniti ikka igasugustest aukudest läbi. Need mehed täitsa hullud.
Täna sai veel ise ka Lätimaad avastamas käidud. Igatahes ise ja ka mu pere jäid asjaga rahule

Lisatud failid
romza
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
TÄNAN SÜDAMEST KÕIKI, KES OSALESID
selle aasta kaart oli selline:
Lisatud failid
selle aasta kaart oli selline:
Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: romza
Vinge orienteerumine oli. 4 tundi actionit. Seekord suutis üks Läti tiim korralikult kinni jääda.
Täna sai veel ise ka Lätimaad avastamas käidud. Igatahes ise ja ka mu pere jäid asjaga rahule![]()
Ja pesti puhtaks see auto, või polnud aukudes vett??

Nägin neid Lätis sõitmas eelmisel üritusel. Arvatavasti nad lihtsalt liikusid kiiremini porist:)
Riia lähistel minu väike 9-7x kadus 180kmh liikudes neil sabast...
Kahju, et osaleda ei saanud...
- ivomets
- Vanasaabikala
oli veel mingi intsident mingitel lätlastel politseiga:
nagu ma pärast aru sain;
ühesõnaga kohalikud vallavolikogu auväärt kodanikud jäävad haigeks kui läti nrga masinaid näevad ja näevad neis potensiaalseid autovargaid ja kaabakaid, kes mingeid hondasid pidavat varastama. ja lausa 3 tk olevat kunagi pihta pandud.
ja täna hommikune kõne vallavanemale ei olnud miskit muud, kui et miks saksad pidukeerisest ja saunamõnust välja jäeti??
krt, küll on ikka piiriääres rasked ajad!
aga õnneks üks noobel turismitalu pidaja sai vähemalt natuke tulu / mis ehk teised kadedaks teevad/ ja tema uhke kõrtsihoone leiab selle seltskonna inimeste poolt veel kindlasti külastamist, sest see kõik oli viimasepeal!
nagu ma pärast aru sain;
ühesõnaga kohalikud vallavolikogu auväärt kodanikud jäävad haigeks kui läti nrga masinaid näevad ja näevad neis potensiaalseid autovargaid ja kaabakaid, kes mingeid hondasid pidavat varastama. ja lausa 3 tk olevat kunagi pihta pandud.
ja täna hommikune kõne vallavanemale ei olnud miskit muud, kui et miks saksad pidukeerisest ja saunamõnust välja jäeti??
krt, küll on ikka piiriääres rasked ajad!
aga õnneks üks noobel turismitalu pidaja sai vähemalt natuke tulu / mis ehk teised kadedaks teevad/ ja tema uhke kõrtsihoone leiab selle seltskonna inimeste poolt veel kindlasti külastamist, sest see kõik oli viimasepeal!

- ivomets
- Vanasaabikala
Algselt postitas: mart284
Nägin neid Lätis sõitmas eelmisel üritusel. Arvatavasti nad lihtsalt liikusid kiiremini porist:)
võin sulle teha eraldi võistluse stardiga Pärnust. kasvõi homme! ajalimiit 6 h.
ja auhinna saad ka;) ja sauna ka.

Algselt postitas: ivometsAlgselt postitas: mart284
võin sulle teha eraldi võistluse stardiga Pärnust. kasvõi homme! ajalimiit 6 h.
ja auhinna saad ka;) ja sauna ka.
Kui sauna saab, siis auhinda pole vaja:)
Kahjuks istun Düsseldorfis kontoris ja ei jõua lähiajal Pärnu starti... Aga pakkumine on meeles!
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Algselt postitas: mart284
Kahjuks istun Düsseldorfis kontoris ja ei jõua lähiajal Pärnu starti... Aga pakkumine on meeles!
Krt Sa pead ka igal pool seda pasundama, et saksas oled ja ...

Et kas kiiruse ületamine on lubatud? Või olen ma millestki valesti aru saanud?
4x4 orienteerumistes kasutatakse on-lines olevat kepsu, mis ka masina kiiruse netti jäljena jätab, et kiiruse ületamist ei oleks.
Seekord oli meie ekipaazil eesti arvestuses parimad tulemused. Valisime õige suuna alguses. Teised olid liiva ja puudega hädas. Järgmine päev läksime Lilli kaudu lätti, no krt 9-7 vanad oleks ka silmad suureks ajanud sellisel teel
. Ehtne liiva tee mis oli väga pehme. Lätis mega halvad kruusateed.Seiklesime ikka ullult tsivilisatsioonist väljas ja gepsu ka polnud(pisike tubli nokia oli millega vahepeal ka asukohta määrasime), Lõpuks pidime ikka tulema ainazi ikla häädemeeste kilingi-nõmme viljandi. Sest läbi soo ei viinud ükski normaalne tee.
Lõpetuseks oli ikka super koht ja nn läti saun oli ka hea.
Läti elus õlu oli ka päris mokkamööda

Lõpetuseks oli ikka super koht ja nn läti saun oli ka hea.
Läti elus õlu oli ka päris mokkamööda

Saku PEOREKKA hooldaja:)
No vot, just seesama Karksi-Nuia - Lilli tee oli tõeline maasikas 
Kuna sealt Perakülast Taageperra üherattaveolisega läbi ei saanud, siis tulin seda sama teed ka tagasi. Ja eriti mõnus oli võtta seda Timmukuru punase ristiga punkti, liivarööpad olid parasjagu sügavad, nii et põhi käis autol vastu maad ja esinumber oli lääpas
Aga mis seal ikka, seekord sellised valikud ja tulemuseks auhinnaline viimane koht

Kuna sealt Perakülast Taageperra üherattaveolisega läbi ei saanud, siis tulin seda sama teed ka tagasi. Ja eriti mõnus oli võtta seda Timmukuru punase ristiga punkti, liivarööpad olid parasjagu sügavad, nii et põhi käis autol vastu maad ja esinumber oli lääpas

Aga mis seal ikka, seekord sellised valikud ja tulemuseks auhinnaline viimane koht

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kas kohtade jagamisest mingi list kah on? Lätlased võitsid ja Andrus oli viimane, kuidas vahepealsetel läks?
Teed olid üldjuhul kruusateed, ehk siis mitte väga porised. Ja vihmasadu pesi suurema läga auto pealt maha.
Pühapäeval sai ka Taageperast sõidetud otse üle piiri Lätti ja seal siklesime pikki kruusateid Valka. Naljakas linnake. Läti ja Eesti pool on omavahel väga erinevad. Otsisime Valkast mingeid asjalikke poode, ja kui lõpuks nägime, siis tuli välja, et need olid üle piiri Eesti poolel, ehk siis Valgas
Pühapäeval sai ka Taageperast sõidetud otse üle piiri Lätti ja seal siklesime pikki kruusateid Valka. Naljakas linnake. Läti ja Eesti pool on omavahel väga erinevad. Otsisime Valkast mingeid asjalikke poode, ja kui lõpuks nägime, siis tuli välja, et need olid üle piiri Eesti poolel, ehk siis Valgas

romza
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Kas tõesti rohkem polegi midagi öelda-kirjutada-muljetada selle sõidu kohta. Olen veendunud, et paljud sooviksid ikkagi teada saada, kuidas läks, mis juhtus, äkki tegi mõni isegi paar pilti???
Kuidagi kummaliselt ükskõikselt suhtutakse antud värki.
Ja üleüldse---mina olen aru saanud, et mingi ring on vist täis saamas ja inimestel on nagu huvi kadunud asja vastu, see nüüd küll ei kulu antud teemasse aga parandage mind, kui ma eksin... üleüldne huvi foorumi vastu.
Kuidagi kummaliselt ükskõikselt suhtutakse antud värki.
Ja üleüldse---mina olen aru saanud, et mingi ring on vist täis saamas ja inimestel on nagu huvi kadunud asja vastu, see nüüd küll ei kulu antud teemasse aga parandage mind, kui ma eksin... üleüldne huvi foorumi vastu.