O: Saab 9-3 SS Esistange ja küljelaiendid, infodisplay

Turbod, jupid, vidinad...
Vasta
Kasutaja avatar
welts

Tere,

Kas kellelgi on pakkuda ülal nimetutatud osi.

Esistange ning laiendid võivad olla ka Vector/Aero stiilis.
Peaasi,et oleks terved, sama oleks ka display osas, vaja oleks tervete pixlitega displayd.
Kindlasti peavad kuulutuse juures olema kontaktandmed.

Kontakt: U2U
email:blutoniumboy@gmail.com
margusmaa

Kui ma enda masinale isdet otsisin siis avastasin ühe päris huvitava autolammutuse. Internetis on väljas pildid autodest mis nad on ostnud ja tükkideks teevad nii et saab ilusti valida mis auto küljest mis jupp meeldib. Käisin ise kohal ja päris viisaka mulje jättis nende toimetamine. Ainuke asi mis on huvitav on see et autodel tundub rool olevat valel pool (usun et enamik juppe peaks sellegipoolest sobima). Hinna suhtes ei oska öelda aga usun et saab ehk veidi tingida ka. Lisan siia lingi saabidest mis nad tükkideks teevad. Iga autopildi peale klõpsides tuleb selle auto kohta rohkem infi.

http://www.velammutus.ee/?mis=autod&aut ... &m=&sort=0
Kasutaja avatar
welts

Jah, sai juba sinna ka kiri saadetud, 3 kohast juba uurinud nende asjade hindasi.
Et kus kõige mõistlikumad.
Ma alles värske Saabi omanik, tänasest nimelt.
margusmaa

Ise soetasin enda auto selle aasta kevadel ja kuigi remondi peale on läinud raha natuke rohkem kui olin arvestanud ei kahetse ma üldse et Saabi ostsin. Sõidumõnu mida see auto pakub ei ole enne kogenud ühegi masinaga kuigi on õnnestunud päris mitut autot proovida. Usun et tegid hea valiku ja loodan et auto teenib sind hästi.
Vasta