Saabiklubi fotoalbum

Home > Fotokonkurss 2012 > Jaanuar
Click to view full size image

Talveteed Läänemaal vol. 1

Ja_lumi_on_valge.JPG P1180322.JPG P1180330-1.JPG P1180331-1.JPG Picture_04999.jpg

Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

vvs   [Jan 28, 2012 at 05:28 PM]
Valgust on vähe...
cabric   [Jan 28, 2012 at 08:12 PM]
Hinded hetkeseisuga küll kasinad aga see arvamust ei muuda. Antud pilt on minu lemmik üldse selles valikus, segu tontlikust dramatismist ja teatraalsusest. Ja milline valgus! See koht on tõeline leid, tahaks ise seal olla ja kõike seda oma silmaga näha. Natuke norida siis kas peab nii seaduskuulekalt parkima, oleks võinud katsetada erinevaid rakursse kuigi ma otseselt ei ütle, et midagi väga valesti oleks, mõtlen pigem sellele mis kõik veel oleks võinud olla. Valgustussüsteeme ja prosektoreid ju keegi meist endaga kaasas ei kanna, see on selge, siin me ei räägi enam auto keskkonda sulandumisest, vaid pigem sellest kuidas seda foonist pisut lahutada, et ruumilist mõõdet pilti sisse tuua, aga nagu juba öeldud prosektoreid ja taustavalgusteid me..... Elektripost juhtmetega isegi lisab elulisust, päris ilusa joonega traadid langevad. Kui Sa lati nii kõrgele asetad, siis ma väga tahaks näha mida Sa teed veebruaris.
TGB   [Jan 28, 2012 at 08:38 PM]
Olen pmst Cabricuga sama meelt, va. selle elektriliini osas. Auto võiks ka pildi tarvis puhas olla. Viimast on selliste ilmadega muidugi väga raske saavutada. Pesula ees ju pilti ei tee.
anthillse   [Feb 01, 2012 at 08:17 AM]
Mulle meelib see foto ehki foto ala osa on alasäris.

Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment