Saabiklubi fotoalbum

Home > Fotokonkurss 2012 > November
Click to view full size image

Sügisralli

IMG_4237.JPG Picture_035.jpg saab_toompea.jpg Sygisralli.jpg sygisretro.jpg

Comment 1 to 8 of 8
Page: 1

teager   [Nov 20, 2012 at 08:46 PM]
Frost yourself!
Andrus99   [Nov 22, 2012 at 12:22 PM]
Ma nüüd vaatan alles, et väga huvitavalt on kapoti isolatsioon härmatisega välja joonistunud Shocked Erineva soojusjuhtivusega tsoonid ilmselt...
teager   [Nov 25, 2012 at 10:42 AM]
Uuesti ja uuesti vaadates jääb häirima kadreering keskele - "kolmandike reeglit" kasutades tulnuks ka tausta veidi esile ning oleks rohkem meeleolu loonud
Andrus99   [Nov 25, 2012 at 05:05 PM]
Mulle üldiselt meeldib ka see 1/3 reegel, aga antud juhul polnud siin eriti muud varianti, sest teised autod olid liiga lähedal. Ma pole eriti osav muude autode pildilt ära kaotamises, niigi tuli üks stangeots välja crop-ida...
teager   [Nov 25, 2012 at 06:05 PM]
Vvs näiteks jättis viimasel enda pildil just nimelt teise auto peale. Kui ära ei saa kaotada, tuleb ära kasutada. Või oli teine auto nii kole Razz
anthillse   [Nov 30, 2012 at 09:16 AM]
Naduge autod nihutada et pildistamist (et teised ei segaks) pildistamis nurk naduge madalmalt siis oleks asja saanud,nüüd selline suva klõps,sorry
Andrus99   [Nov 30, 2012 at 11:24 AM]
Kusjuures see ongi täiesti suvaline klõps, mitte hullult sätitud ja ponnistatud teos Smile Pärast pilte arvutis vaadates avastasin, et sai täitsa hea, võiks isegi konkursile saata. See ongi mu arust kõige lahedam, kui mõni suvaline võte hästi välja kukub (vähemasti mu enda arust).
teager   [Nov 30, 2012 at 02:21 PM]
Ja tihti ka minnes spetsiaalselt pildistama on just esimene klõps see õige - järgnevatel üritad parandada ja keerad üle Smile

Comment 1 to 8 of 8
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment