Kõva kihutamine
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Hmmm.. see oleks päris hea teema..
Milliseid radu eelistate? Minu kogemused piirduvad Saurixi (laagri maksimarket), Viimsi siseraja ja väga märja Veskisilla kardirajaga (Türi-Allikul). Viimsi oma on kole lühike, Laagris üsna mõnus, Veskisilla jääb vist kaugeks. Laagri jaoks oleks tore, kui kellelgi kliendikaart oleks, siis saab hinna jupp maad maha. Samas tuleks suurema kambaga minekuks asi ära bronnida. Seal saab ka sauna pärast kui vaja. Pappi kuluks umbes 250-300 eeku per nägu, kui ma viimast korda meenutan. Seda siis koos saunaga.
Kaalukategooriad on täiesti adekvaatne teema. Mul polnud midagi teha töökaaslase vastu, kes minust 30 kg vähema kaalub. Ta lihtsalt sõitis ringi peale 4-5 sekundit kiiremini.

Kaalukategooriad on täiesti adekvaatne teema. Mul polnud midagi teha töökaaslase vastu, kes minust 30 kg vähema kaalub. Ta lihtsalt sõitis ringi peale 4-5 sekundit kiiremini.
no mõelda võiks veel õismäe rada ja iru rada. Iru kohta on veel päris sisutihe leht tehtud http://www.iru-ring.ee
Kuna seal Õismäel sai kunagi maksta kinni nende rontidel ka kaks korraga katkiläinud roolivarrast, siis oma raha eest seal sõita küll ei taha
Saurix on päris popp siserada aga Iru ring võiks nüüd olla juba kah sõidetav. kuigi, avamisjärgselt oli seal väljasõit ilmselgelt liiga tolmune tegevus.

kuna iseendal kõik rajad läbi proovitud(korduvalt kusjuures),siis julgen väita,et Saurixi vastu ei saa ükski ülejäänutest!:head:
Siis pole muud,kui kokku leppida mingi aeg,mis "peaaegu" kõigile sobib ja kohe kimama!
Seda ka veel,et bronn on ainuõige lahendus,kui kõik ikka sõita tahame ja ühe sõidu pärast pole mõtet sinna küll tulla....
Siis pole muud,kui kokku leppida mingi aeg,mis "peaaegu" kõigile sobib ja kohe kimama!
Seda ka veel,et bronn on ainuõige lahendus,kui kõik ikka sõita tahame ja ühe sõidu pärast pole mõtet sinna küll tulla....
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Saurix on parim, kui mina kohale tulen, vaadake ette - 60kg on juba näidanud häid tulemusi
:evil:
Saurixis on ka see hea, et rajal saab korraga olla kuni 8 sõitjat, mujal on see asi palju halvem (FK keskuses sai ka vist rohkem olla korraga rajal).

Saurixis on ka see hea, et rajal saab korraga olla kuni 8 sõitjat, mujal on see asi palju halvem (FK keskuses sai ka vist rohkem olla korraga rajal).
no kui see orgunn kätkeb endas esialgu mingi konkreetse kuupäeva kokkuleppimist siin ja telefoni kõne saurixisse siis ma võin selle ära orgunnida (jääte mulle järgmise õlle sisse
)
ettepanek teha see järgmine või ülejärgmine nädal kolmap või esmasp. Chekin järgi kas aeg vaba ka oleks.
EDIT:
lihtalt küsimus, et kui palju inimesi on huvitet õhtuse entertainmendi eest kuni pea 600.- välja käima? saab 16 inimest kokku saame rääkida 300.-

ettepanek teha see järgmine või ülejärgmine nädal kolmap või esmasp. Chekin järgi kas aeg vaba ka oleks.
EDIT:
lihtalt küsimus, et kui palju inimesi on huvitet õhtuse entertainmendi eest kuni pea 600.- välja käima? saab 16 inimest kokku saame rääkida 300.-
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kõik oleneb mida sa 600 eegu eest välja käid?? mitut sõitu sa mõtled?? miski 3-4 sõitu + saun?? see on juba üsna korralik üritus..
Kui töökaaslastega on saanud käia, siis oleme piirdunud 2 sõidu ja saunaga, miski 300 eegu kanti on läinud. Aga soovitan soojalt kliendikaardi hankida/laenata, selle puhul tuleb mitme sõidu peale hind üpriski soodsam (-20%).
A orgunni koha pealt ilmselt muud pole jah, et kokku leppida millal ja siis aeg kinni panna. Mingid ühe tunni GP-d on ka seal saadaval. 2900 eeku per 6 nägu... Ja kui defineerid selle oma sünnipäevaks ka siis saad 2 tundi sauna peale selle...
http://www.hobikart.ee/

A orgunni koha pealt ilmselt muud pole jah, et kokku leppida millal ja siis aeg kinni panna. Mingid ühe tunni GP-d on ka seal saadaval. 2900 eeku per 6 nägu... Ja kui defineerid selle oma sünnipäevaks ka siis saad 2 tundi sauna peale selle...
http://www.hobikart.ee/