Probleem siis lühidalt järgmine, soovin osta endale autot saab aero 9-5 aastast 2003, autol on automaatkast, kuid sellega mure algabki. Nimelt pole autot kohapeal vaatamas käinud kuid omanik ytleb et kast töötab ja auto sõidab, kuid õli tilgub. Oskate mind aidata mis võiks probleem olla? Lihtsalt kirjeldaski muret, et automaat kastis on õlileke. Kahjuks täpsemalt ei oksa teile asjaolusid kirjeldada.
Ehk on kellegil ennem olnud kokkupuudet samasuguse probleemiga ja oskate aidata. Ostuhuvi on suur ja kuna hind on soodne olen valmis seda kasti ka parandama.
Oodatud on nii köik nõuanded kui ka numbrid, et mis sellise probleemi kõrvaldamine võib maksma minna
Ette tänades:notworthy:
Saab 9-5 Aero automaatkast
Ma olen küll rahul oma 2002 (MY03) aasta Saab 9-5 aeroga, kuid siiski on vaja seda pidevalt hooldada (ja ma ei mõtle selle all ainult õlivahetust). Räägime siis ebameeldivatest asjadest: 10 kuu jooksul sai vahetatud süütekassett (4,8k), bensupump (7K), mõned puksid ja õlivahetus (kokku 4,7k). Ja ma ei ole sõitnud rohkem kui 10 000 km. Kokku siis 16 500 krooni. Ei taha sind kulla Lebron23 "Võlast vabaks" saates näha
))

Algselt postitas: ivomets
bensupump 7 k??
huvitav, mida see endas sisaldas?
Ivomets, ma kirjutasin sama, aga kustutasin ära, müstika number ikka, õdne