TOPLESS AUTOPESU - mammu - 22:52
Peagi on võimalus nautida ilusaid tüdrukuid, kes pesevad teie auto väljast shampooniga puhtaks olles riietatud bikiinidesse ja märga t-särki.
Sama lõbu ei puudu naistelegi, ka nende jaoks on olemas mees kes peseb samuti napis riietuses puhtaks nende auto.
Hind kõigest 250 eek
Pesu toimub laupäeviti ja broneerimiseks helistada
55 25 011
Topless autopesu
Algselt postitas: avelito
hmmm...mul tulebki auto 18-da paiku värvimisest, kas peaks siis kohe tulema ja auto kah puhtaks pesema. Ei tea, mis teine pool asjast arvaks...
Peale värvimist on tavaliselt auto puhas.

Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: avelito
hmmm...mul tulebki auto 18-da paiku värvimisest, kas peaks siis kohe tulema ja auto kah puhtaks pesema. Ei tea, mis teine pool asjast arvaks...
Peale värvimist on tavaliselt auto puhas.![]()
hehh...tujurikkuja. Kusjuures ma ei teadnud seda, aga loogiline oleks jah.
-
- Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;
Mida Hekki, idee on hea, aga ma arvan et seal hakkavad käima ainult perverdid, No offence, aga ma lihtsalt arvan nii, ei muidugi kindlasti käivad seal normaalsed inimesed ka aga mina isiklikult arvan et mina sinna pesema ei läheks, kui ma saaksin oma autopesu poole odavamalt.
Fly High!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
aga miks mehed ei saa napis riietuses meest autot pesema??:wall:
Lisatud failid
Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kas klubikaardi esitamisel saab allahindlust ka või? Või kuidas see värk seal käib üldse... istun autos, hoian kramplikult roolist, silm punnis või pannakse mind kuhugi nurka tooli peale istuma ja siis ma vaikselt piilun, kuidas tsikid mu autot nühivad?
Tegelt, nali naljaks... Mina oma isikliku arvamuse järgi neid tüdrukuid sinna mõnitama ei läheks... Nad on inimesed, mitte asjad, mida raha eest eksponeerida mingitele tiirastele mehepoegadele.
Nagunii see teema ei vasta reeglitele, niiet lukku...
Tegelt, nali naljaks... Mina oma isikliku arvamuse järgi neid tüdrukuid sinna mõnitama ei läheks... Nad on inimesed, mitte asjad, mida raha eest eksponeerida mingitele tiirastele mehepoegadele.
Nagunii see teema ei vasta reeglitele, niiet lukku...