Sain pisiku: Saab 900 TURBO AERO 2.0 Tartus

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Marlowe240278

Tere.
Kuni tänase päevani ma ei osanud ma midagi arvata saabipisikust. Täna siis sai mindud ühte Alfat GTV-d vaatama, kuid kuna kohapeal selgus, too oli müüdud ja müüja pakkus nii lahkesti Saabi proovida, siis sai see "rumalus" ära tehtud ja....mulle väga meeldib see auto. Väga. No seal olid mõned asjad, mis ei funganud: vasakpoolne tulede pesur, salongi laeriie ei olnud kohe mitte trimmis ja istmesoojendused minu arust ei töödanud. Ma ei tea, milline on ühe korraliku 900se mootorihääl, kuid nagu oleks olnud mingi plõgin, võin eksida. Kuid, selles autos on midagi, mis...
Lühidalt- kas keegi on juba antud isendit vaatamas käinud? Ja kuna mul on plaanis esmaspäeval sellega natuke pikem proovisõit teha, kas juhtub mõnel asjatundlikumal olema aega kaasa tulla. Võin tulla järele ja pärast jälle tagasi viia, lihtsalt oleks kindlam kui keegi oleks kaasas, kes oskab vaadata ja juhtida tähelepanu asjadele, mis endal kahe silma vahele jäävad. Auto ise siin:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html:love::love::love:

Edit: Link ka parandatud IFF
TFK

Samast autost ka kirjutatud rariteetide teemas.
Kuna oled uus siin foorumis vähemalt postituste järgi siis link ka sulle:http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 179&page=3 ilus on ta küll:love:
janek555
Auto:

Mis seal ikka vaadata,kui meeldib osta ära , kõik mis läheb/või on katki tee korda. Kaotada pole midagi , see on juba klassika.;)
vahekas

ma usun et rootsist leiaks ma sulle mõne ilusama värviga saabi
uhtnapuit@gmail.com
52 88 224
Müün sae- ja höövelmaterjale.
Aitan tuua autosid Soomest Rootsist ja Usast
timutit

Algselt postitas: vahekas
ma usun et rootsist leiaks ma sulle mõne ilusama värviga saabi
uhtnapuit@gmail.com
52 88 224
Inimene ei küsinud ju kellegi maitse-eelistusi autode värvi osas.Mulle isiklikult valge auto väga meeldib, kuigi kõikidele autodele ta ei sobi, aga mõni mark ja mudel on valgena just kõige ilusam.:poke:
See auto ei ole mõni koledamat värvi saab, vaid on TURBO AERO, mida ei ole nii väga jalaga segada.

Marlowele ka nõuks seda, et vaata palju kereplekk on roostest kannatada saanud.Esimeste õõtshoobade kinnitused kipuvad neil ära mädanema ja auto võib muutuda liikumisvõimetuks ning selle vea likvideerimine läheb maksma, kuigi ei ole võimatu remontida.Aga on töömahukas.Seda teemat on siin foorumis ka arutatud.Selle olukorra hindamiseks peaksid auto põhja alla vaatama, et näha õõtsade kinnituse juurest lanžeroni plekke.Teine tõsisem probleemne koht on tagumised tiivad alates rattakoopast, kuni tagaotsani.Kuna Aerol on see väljast kaetud plastiga, siis peaksid panema käe stange serva alla või autot altpoolt jällegi vaatama.Tagaluugi avamisel peaks ka sinna nurkadesse vaatama.Need vead ei ole jälle likvideerimatud, aga eeldavad jälle tõsist nokitsemist.:thumb::thumb::thumb::thumb:
Hensmen

Ei tea kus see Aero siis nüüd ringi vurab? Tartu kandis pole nagu näind..
Marlowe240278

Endal tekkis sama küsimus:) Samas...Tartus pole mina ka Aljoga klassikut kunagi näinud, ometi veedan 90% oma tööajast liikluses. Valge suhtes on kummaline aimus, et auto ostis üks noor kutt väljastpoolt Tartut. Eks aeg näitab...millalgi peab ta ju siia tulema:)
Vasta