Saab 900 2.5 V6 125kw?

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
mtsn

Tere seltsilised, huvitab selline asi, et kas kellelgi on olnud kogemust sellist tüüpi Saabiga (2.5 v6 125kw) või teab konkreetselt selle masina kohta midagi: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Et kuidas selline mootor on? Peaks vist Opeli toodang olema ja rihmaga vist, aga kuidas vastupidavusega lood? V6 üldiselt peaks vastupidav olema? Palju kütet kulub? Kas käimakast on ka Opeli toodang? mõni tark vihje sellise auto kohta?
snowguy

eks küttekulu ole suuresti kasutaja teha, pikemateks sõitudeks päris mõnus ,kuid ise vaataks ainult linnas liiklemiseks midagi väiksemat.

kui just v6 soov on siis minumeelest oli üks hiljuti siin foorumis müügis...äkki veel isegi alles

sama hinnaga leiaksid ka kettmootoriga pommikindla 2,3 vabalthingava

ise sõidan selle teise variandiga ja ülirahul, 10 linnas ja 7 maanteel 100 kilomeetri kohta
mtsn

Ah ja ma mõtlesin, et 2.3 on turboga :wall:, ok, aga see on r4 jah?
snowguy

minul on vabalhingav, rahulikuks kulgemiseks on ta piisavalt praktiline sõiduriist

kui v6 huvitab siis äkki on see normaalses korras:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=9630
mtsn

Ei ole kindlat huvi just V6 vastu, lihtsalt tundub see mootor usaldusväärne olevat. Eelistuseks ongi just vabalthingavad variandid, kuna eelmine auto oli ka just turboga (küll diisel) ning sellega oli ikka nii mõnigi probleem. Aga eelkõige ongi praeguse seisuga jäänud sõelale 2.3 ja 2.5 litrased mootorid
sigaelmar

Algselt postitas: snowguy
eks küttekulu ole suuresti kasutaja teha, pikemateks sõitudeks päris mõnus ,kuid ise vaataks ainult linnas liiklemiseks midagi väiksemat.

kui just v6 soov on siis minumeelest oli üks hiljuti siin foorumis müügis...äkki veel isegi alles

sama hinnaga leiaksid ka kettmootoriga pommikindla 2,3 vabalthingava

ise sõidan selle teise variandiga ja ülirahul, 10 linnas ja 7 maanteel 100 kilomeetri kohta

Pigem on Opeli mootor pommikindel kui Saabi oma.
Kallist ketimajandust tal ei ole, aga selle eest saad sagedamini rihma vahetada. Vääne on pärast 3500 RPMi mõnus, õrnukest turbot tal ka pole. Ilmselt ainsaks veaks võivad tulla õlilekked klapikambri kaanest. Bensiini võttis minu manuaalkastiga masin maanteel ca 7 ja linnas enam vähem täpselt 10. Hääled on palju paremad kui Saabi mootori ebamäärane urin. Mina igatahes ostaks!
mtsn

Ma ise kahtlustan ka, et V6 sound ja sõidumõnu on ikka üle prahi ;D ja kuna mul on palju maanteesõitu, siis on kindlasti natuke suurem litraaz trassil mõnusam. Aga niipea kui aega saan, kindlasti proovin erinevad variandid läbi!
Vasta