automaat kast!

Tonnised ja nende mured
Vasta
alartob

tekkis just selline viga et kui kuskil seisma jään siis justkui ei taha vedama hakkata kuid D-peale panna.kui gaasi anda siis mingi 5000 pöörde juures tõmbab veo taga ja saab jälle sõita,käiguvahetus on kah muidugi imelik vahest vahetab varem aga vahest hiljem.viga tekkis suht järsult!kas võib olla viga selles et kuskil on mingi sita tükk ees või on mingi muu jama?
alartob

ahhja tegemist on 92.a, 2,3T variandiga143kw.käisin just proovimas ja nüüd vaatasin et üle 2-e käigu minna ei taha.madalatel pööretel vedu kuidagi nõrk aga kui lasta pöörded ülessepoole siis ikka tõmbab.:conf:
suur

Kõlab väga sarnaselt mul esinenud veale. Kuigi jah, mul oli suht leebe versioon.

Mul vahetati mingid rõngastihendid ära (kulu ca 2k, millest enamus tööaeg) ja nüüd on juba üle aasta muretu.
Probleem oli selles, et kasti hüdrauliline aju ei saanud lekkivate tihendite tõttu õiget tagasisidet auto kiirusest ja siis ei teadnudki, millal vahetada.
veldur
Auto: 9-3 Aero 05

Kas autol on veojõukontroll?
alartob

on küll veokas
Trionic
Saabiguru

Kontrolli alustuseks õlitaset kastis(töötava mootoriga).
alartob

kontrollitud!
siin üx automaadi spets arvas et kõik viitab ketastele!
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Tavaliselt need spetsid panevad saabi puhul mööda. Sellepärast ongi meil oma enda spetsid, kes pesitsevad teadaolevalt Tallinnas ;)
alartob

Viga ikkagi tihendites!Kas keegi teab palju läheb maksma kasti remondi tihendite komplekt?äkki oskag keegi targem ütelda ja kus kohast neid tasub tellida?
alartob

kas keegi oskab öelda et mis tihendid ta ära lööb,et need mis tal võllide peal või on neid veel kuskil?kindlasti peab pumba kah vist üle vaatama et seal võib olla kah vist metalli purust tekkinud kriimud peal.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: siim1985
Kui põlvas elad siis minu teada on kõige lähem koht kust neid tellida saad, saabi tartu esindus (Carring) Nii palju kui mina olen asjaga kokku puutunud siis põlva autopoed eriti saabi juppide tellimisega ei tegele.

Odot!

Mis sajandil me elame???:o
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: alartob
Viga ikkagi tihendites!Kas keegi teab palju läheb maksma kasti remondi tihendite komplekt?äkki oskag keegi targem ütelda ja kus kohast neid tasub tellida?
U. 6-7 kilo on kompl. tihendeid ja kettaid.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: alartob
kas keegi oskab öelda et mis tihendid ta ära lööb,et need mis tal võllide peal või on neid veel kuskil?kindlasti peab pumba kah vist üle vaatama et seal võib olla kah vist metalli purust tekkinud kriimud peal.
Kui kasti korpuse tööpinnad juba kriimulised on(Al),siis läheb asi hapuks.Aga mitte alati. Tihendeid sööb vananemine(temperatuurimuutused+agressiivne keskkond).
Üpris "pommikindla" tonnise ZF kasti vigadest on enamus seotud mingi üksiku O-rõnga väsimise-purunemsega.
Vasta