automaat kast!
tekkis just selline viga et kui kuskil seisma jään siis justkui ei taha vedama hakkata kuid D-peale panna.kui gaasi anda siis mingi 5000 pöörde juures tõmbab veo taga ja saab jälle sõita,käiguvahetus on kah muidugi imelik vahest vahetab varem aga vahest hiljem.viga tekkis suht järsult!kas võib olla viga selles et kuskil on mingi sita tükk ees või on mingi muu jama?
Kõlab väga sarnaselt mul esinenud veale. Kuigi jah, mul oli suht leebe versioon.
Mul vahetati mingid rõngastihendid ära (kulu ca 2k, millest enamus tööaeg) ja nüüd on juba üle aasta muretu.
Probleem oli selles, et kasti hüdrauliline aju ei saanud lekkivate tihendite tõttu õiget tagasisidet auto kiirusest ja siis ei teadnudki, millal vahetada.
Mul vahetati mingid rõngastihendid ära (kulu ca 2k, millest enamus tööaeg) ja nüüd on juba üle aasta muretu.
Probleem oli selles, et kasti hüdrauliline aju ei saanud lekkivate tihendite tõttu õiget tagasisidet auto kiirusest ja siis ei teadnudki, millal vahetada.
Kontrolli alustuseks õlitaset kastis(töötava mootoriga).
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Algselt postitas: siim1985
Kui põlvas elad siis minu teada on kõige lähem koht kust neid tellida saad, saabi tartu esindus (Carring) Nii palju kui mina olen asjaga kokku puutunud siis põlva autopoed eriti saabi juppide tellimisega ei tegele.
Odot!
Mis sajandil me elame???:o
U. 6-7 kilo on kompl. tihendeid ja kettaid.Algselt postitas: alartob
Viga ikkagi tihendites!Kas keegi teab palju läheb maksma kasti remondi tihendite komplekt?äkki oskag keegi targem ütelda ja kus kohast neid tasub tellida?
Kui kasti korpuse tööpinnad juba kriimulised on(Al),siis läheb asi hapuks.Aga mitte alati. Tihendeid sööb vananemine(temperatuurimuutused+agressiivne keskkond).Algselt postitas: alartob
kas keegi oskab öelda et mis tihendid ta ära lööb,et need mis tal võllide peal või on neid veel kuskil?kindlasti peab pumba kah vist üle vaatama et seal võib olla kah vist metalli purust tekkinud kriimud peal.
Üpris "pommikindla" tonnise ZF kasti vigadest on enamus seotud mingi üksiku O-rõnga väsimise-purunemsega.