läheb amortide vahetuseks

Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Kodulehelt uuri..... Oma 9-5'le ma ei leidnud sobivat
mellow

Vaatasin, paraku ei ole seal ka minu 9-3´le sobivat...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

mõttetu sait ...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

Algselt postitas: mellow
annan nüüd teada, et juba kolisevad :( alla pandi originaalid. krt küll:wall: rahast oli tol hetkel kahju, oleks pidanud ikka need kollased paljukiidetud Koni FSD alla panema...

seda oligi oodata..mingil iidsel ajal vahetas esindus garantiikorras neid välja tasuta..nüüdsel ikaldusajastul ilmselt pole juttugi ,,ei ole tegemist amordi probleemiga..lihtsalt saabi konstruktsiooniline möödapanek..see veenab enam..sarnast jama esineb veel mõningatel markidel-mudelitel,kuid enamus autodel siiski mitte...võid nüüd kollaste konide järele tulla kui vee isutab..paras must huumor
jupid

Konid kobisevad:? siit foorumist lugedes tundub just, et need Koni FSD on kõikse paremad. Mõtlesin otsima hakata sõbralikku töökoda, kes need mulle müüvad ja alla panevad. Ja eks selle garantiiga on ka nii nagu on. Amort teeb oma töö tegelikult ära ja vaevalt nüüd kobisemise pärast midagi välja vahetatakse. Kunagi mõned aastad tagasi oma üle-eelmise autoga jaurasin Monroe amortide garantii teemadel. Lõpuks tehti amorditest ja õeldi, et tulemus on üle keskmise hea ning võimalikud kobinad garantii alla ei käi, kuna amort ise toimib...

kas oled oma murega VM-i pöördunud? mine võta seal mees peale ja näita kuidas kobisevad.
iisak

Algselt postitas: jupid
Konid kobisevad:? siit foorumist lugedes tundub just, et need Koni FSD on kõikse paremad. Mõtlesin otsima hakata sõbralikku töökoda, kes need mulle müüvad ja alla panevad. Ja eks selle garantiiga on ka nii nagu on. Amort teeb oma töö tegelikult ära ja vaevalt nüüd kobisemise pärast midagi välja vahetatakse. Kunagi mõned aastad tagasi oma üle-eelmise autoga jaurasin Monroe amortide garantii teemadel. Lõpuks tehti amorditest ja õeldi, et tulemus on üle keskmise hea ning võimalikud kobinad garantii alla ei käi, kuna amort ise toimib...

kas oled oma murega VM-i pöördunud? mine võta seal mees peale ja näita kuidas kobisevad.
Loe nüüd boldis kirja. Täpselt selline vastus tuleb sealt ka...
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
jupid

Algselt postitas: iisak
Algselt postitas: jupid

Loe nüüd boldis kirja. Täpselt selline vastus tuleb sealt ka...

ja nüüd loe: Kunagi mõned aastad tagasi oma üle-eelmise autoga jaurasin Monroe amortide garantii teemadel. Lõpuks tehti amorditest ja õeldi, et tulemus on üle keskmise hea ning võimalikud kobinad

ma ju küsisin nende amortide kohta mis ta VM-st ostis.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Vähe asjalikum Gabrieli kataloog SIIN

Hinnast niipalju et G51246 9-5'le

Audacer 1385.- tk
Atoy 977.- tk

Mina muidugi oskasin kallima variandi valida ... loodame, et siis kestavad kauem :wall::wall:
Vasta