Mure selline et kuna ehitan praegu teist saabi siis panen ma talle ka kliima peale.
Mis osad ma see juures ära pean vahetama?
kõik jupid endal olemas.
autoks saab 9000 .88.a
2.0T
kliima paigaldus
vahetada ei ole palju, aga juurde tuleb küll palju lisada. lisaks muidugi kopressorile jt. konditsioneeri osadele on ka kliimaseadme juhtautomaatika koos kõigi anduritega.
siin on pilt kliima osade komponentide kohta. lisaks on mul palju materjali ka muude komponentide kohta ja kuna endal oli selle töölesaamisega palju tegemist on süsteem mulle üsan selge (juhuks kui vajad abi)
Lisatud failid
siin on pilt kliima osade komponentide kohta. lisaks on mul palju materjali ka muude komponentide kohta ja kuna endal oli selle töölesaamisega palju tegemist on süsteem mulle üsan selge (juhuks kui vajad abi)
Lisatud failid
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Nii samasse teemasse küsimus. Mul on autol kliima ja värgid peal aga vot selle uste ventilaatorite kohta ei oska nagu midagi öelda. Minu arust sealt õhku ei tule. Midagi nagu olen kuulnud, et seda saab eraldi kuidagi konfida. Oskab keegi aidata? 

Iga ratas veab and then some!
kui sul on kliima, siis kasuta seda nuppu nende sisse/välja lülitamiseks. kui sul on konditsioneer, siis ei ole sul vist ka neid mootoreid ka seal uste sees.
jutt siis tagumistest ustest. ees ei ole neid niikuinii.
Lisatud failid
jutt siis tagumistest ustest. ees ei ole neid niikuinii.
Lisatud failid
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee