Tervitus....
Mure siis selline, et spidomeetri põhiosa (0-14okm/h) taustvalgustus on loobunud töötamast (ka osuti oma). niisiis mõtlesin, et vaataks ise ja teeks korda, paari pirni pärast kohe tallinnasse sõita nagu veic ei viitsi.
Otsisin foorumist ja netist, et kuidas sinna ligi pääseda ja leidsin sellise lejekülje...
http://photo.platonoff.com/Auto/2007051 ... uster/?all
kas see ongi kõige "lihtsam viis" pirnide juurde pääsemiseks või on ka muid variante? On see õpetus üldse asjalik???
jama sõita pimedas, kui ei näe kiirustki....
tänud;)
Näidikuteploki valgustus (spido)
Algselt postitas: Maksim
kas see ongi kõige "lihtsam viis" pirnide juurde pääsemiseks või on ka muid variante? On see õpetus üldse asjalik???
Jah
Varu hunnikuga pirne varuks, reeglina, kui kokku tagasi paned, avastad, et "nüüd" enam ei põle see pirn. Mõistlik oleks kõik korraga välja vahetada...
terv, teager
Selge, tänud... peab nats aega varuma siis, et kõik ilusti vigadeta ära teha.
aga äkki keegi oskab mulle öelda, mis pirnid ja kui palju neid vaja on, siis saan osta ära enne kui lammutama hakkan...
Ja veel.... ega manuaal aero armatuur eriti erine sellest, mis seal lingil kujutatud masinal lammutatakse???
lingi eesttänud vastu võetud, sattusin juhuslikult peale
Tänud

aga äkki keegi oskab mulle öelda, mis pirnid ja kui palju neid vaja on, siis saan osta ära enne kui lammutama hakkan...
Ja veel.... ega manuaal aero armatuur eriti erine sellest, mis seal lingil kujutatud masinal lammutatakse???
lingi eesttänud vastu võetud, sattusin juhuslikult peale

Tänud
- andreas1982
Uute pirnide varmusega soovitan ka ennem tegeleda, VM-s on need mõttetult kallid ja tavalisest autopoest mina neid ei leidnud.