Täna juhi akent alla lastes tuli poole peal päris vali raks/kolks. Teist korda pole tulnud ja kõik töötab kui varem. Nonii, milles on probleemi?
Mihkel
Kolks akna alla kerimisel
Algselt postitas: mihkeltt
Täna juhi akent alla lastes tuli poole peal päris vali raks/kolks. Teist korda pole tulnud ja kõik töötab kui varem. Nonii, milles on probleemi?
Mihkel
Valmistu ukse sees vahetama rullikuid, mis seal kuidagi akna liikumist reguleerivad. Tüüpviga, mida ma ise olen juba 2 korda remontida lasknud. Viimasel korral kukkus aken alla lastes "näoli", kui sa aru saad, mida ma sellega mõtlen
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Algselt postitas: trippAlgselt postitas: mihkeltt
Mihkel
Valmistu ukse sees vahetama rullikuid, mis seal kuidagi akna liikumist reguleerivad. Tüüpviga, mida ma ise olen juba 2 korda remontida lasknud. Viimasel korral kukkus aken alla lastes "näoli", kui sa aru saad, mida ma sellega mõtlen![]()
tänud. saabcentralis olen näinud selle paranduse õpetust ka vist.
Tavaliselt jäävad rullid terveks.Ukseklaas "sõidutab" eesmise juhtsiini kummutihendi(leevendi) terassoonest minema.Tihend vedeleb ukse põhjas. See tuleb "soonde" tagasi panna(kindlasti liimainega fikseerides,et vältida vea kordumist).
NB. Kummidetail tuleb kindlasti paigaldada õiget pidi.
NB. Kummidetail tuleb kindlasti paigaldada õiget pidi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
tänud trionicule asjalike õpetussõnade eest. esineski kaks probleemi - rullik puruks ja kummitihend soonest väljas. mõlemad vead parandatud ja probleem lahendatud. mingi hetk panen kogu ettevõtmisest pilte ka üles. kokku läks töö peale ca 2h.