Päevast,
Mul on selline mure, et asendasin oma saabil vanad väga räbalad udutuled uutega(esimesed udutuled). Aga jama on selles, et nad ei põle. Pirnid on uued, juhtmed ühendasin ilusti ära, kaitsmed on terved, kapoti alt ei näinud ka, et kusagil midagi ripendaks. Ma ei tea ka seda, et mis nupust nad põlema lähevad. Kas "EXTRA" nupust?
Tänud ette!
Taivo
Udutuled ei põle! -Miks?
Minul lähevad nad "EXTRA" nupust ja ei usu, et see kellegi enda aretis on.Algselt postitas: doctort
Kas "EXTRA" nupust?
Algselt postitas: sebastianMinul lähevad nad "EXTRA" nupust ja ei usu, et see kellegi enda aretis on.Algselt postitas: doctort
Kas "EXTRA" nupust?
Ma ise arvan ka, et sealt nad peaksid tööle minema...
Hetkel veel viga pole leidnud.
Äkki on kellegil veel sama jama olnud ja teab rääkida..
Udutuledel on alati olnud oma lüliti(mitte extra),kui need tehasest küljes on.Suurimaks mittepõlemise põhjuseks(kui vool ikka olemas on)on korrodeerunud pirnipesad,puudub massiühendus.Aitab,kui korralikult pirni soklile massijuhe joota.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Trionic
Udutuledel on alati olnud oma lüliti(mitte extra),kui need tehasest küljes on.Suurimaks mittepõlemise põhjuseks(kui vool ikka olemas on)on korrodeerunud pirnipesad,puudub massiühendus.Aitab,kui korralikult pirni soklile massijuhe joota.
Udutuled ise on täiesti uued. Esimeste udutulede lülitit mul ei ole, samas tagumiste nupp on olemas. Esimeste asemel ongi "EXTRA" nupp.
Eks ma pean siis uurima kas udutuled on "EXTRA" nupuga ühenduses ja kui ei ole siis tuleb ise nad sinna ühendada.
Lülitid on üldiselt kõik erinevate klemmiasetustega,seega tihti ei sobi 1:1`le.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
No mis nupust need vanad sul siis põlema läksid?Algselt postitas: doctort
asendasin oma saabil vanad väga räbalad udutuled uutega(esimesed udutuled)
...
Ma ei tea ka seda, et mis nupust nad põlema lähevad. Kas "EXTRA" nupust?
Algselt postitas: triibutuNo mis nupust need vanad sul siis põlema läksid?Algselt postitas: doctort
asendasin oma saabil vanad väga räbalad udutuled uutega(esimesed udutuled)
...
Ma ei tea ka seda, et mis nupust nad põlema lähevad. Kas "EXTRA" nupust?
Need vanad olid täiest kildudeks(nii klaas kui sisu) Ja enne uute panekut ma ei uurinudki kuidas nad käivad.
Ma olen ka ühest tonnisest leidnud lisapupu kirjaga EXTRA, mingid juhtmed läksid sealt lülitist releesse ja sealt kuhugi kapoti alla kus need lõppesid äralõigatuna. Seega ei saanud ma teada mida need lülitasid. Lüliti ise oli täpselt samas stiilis nagu Saabi lülitid tonnises on. Relee aga oli mingi noname ja ei asunud releeplokis vaid oli selle külge kinnitatud. Niiet mingi isearetatud lahendus oli. Udutulesid tollel autol polnud.
Ees udutulede kinnituse juures on kaks ühesugust pistikut, ühend on tulede jaoks ja teiste otstarvet ma ei tea. Kerge on segamini ajada, kontrolli üle.
Ees udutulede kinnituse juures on kaks ühesugust pistikut, ühend on tulede jaoks ja teiste otstarvet ma ei tea. Kerge on segamini ajada, kontrolli üle.