roolivõimendi

Tonnised ja nende mured
Vasta
ravia

kas võib olla et võimendi pumpa jääb õhk sisse? kuidas? lekeid ei ole ja õli on ka normis.aga kui pöörata paremale tuleb pumbast imelik kraapiv heli nagu oleks rauda vastu rauda kuivalt hõõrutud. viga tuli külge peale seda kui roolivõimu pump oli tagurbidi kui ketti vahetasin. voolikud olid küljes.
vasakule pööramisega kõik ok.
Trionic
Saabiguru

Pumpa ei saa õhku jääda.Kui aga roolisüsteemi õhutada rattad maas(juhul,kui õli on väljas olnud),rikneb pump kergesti.
ravia

ehk juhendad veidi kuidas õhutada.elan ida eestis ..seda maad kui sinuni jõuan on asi otsas:o
imelik,kuidas see õhk sisse sai? kas võib et roolisüsteemis viga peidus?
ravia

:red: kuladi nali lugu ikka..polegi võimus ega kuskil häda!! oma näpukas.ratas ja logar oli alt ära,ja kandelamp ripus vedru küljes.pärast oli see traadist konks mul kadunud...vot imelugu aga oskasin ta nii heasti sinna kaotada et nüüd kui logar all ja paremale rooli keeran siis see traadi roju tuleb ja hakkab vastu geneka skihvi käima!! ja karauul kus teeb müra!! mina otsin roolivõimust viga:P hea et märkasin et huvitav huvitav miks geneka skihvil välimine serv läigib:drink: oi mul nüüd nägu peeretab!
Vasta