IntSaab 2009
Aa...siis veel selline variant, et kui ei viitsi Poolat sõita, võid Klaipedast või Lätist minna laevaga saksa. Hind tuleb umbes sama, mis kulutad bensiinile. Mina ei saanud seda teha, kuna meil oli autos kass, kelle eest oleks tulnud ulmelisei summasid laeval maksta.
Siin paar varianti:
Klaipeda - Kiel: http://www.dfdslisco.lt/?en=1241505809
Riia - Lübeck - http://www.dfdslisco.lt/?en=1179831740
ehk on abiks..
Siin paar varianti:
Klaipeda - Kiel: http://www.dfdslisco.lt/?en=1241505809
Riia - Lübeck - http://www.dfdslisco.lt/?en=1179831740
ehk on abiks..
Nunii. Upitaks vahepeal teemat, sest väga pikalt enam minekuni ei ole. Ma ise olen tõesti regamata seal ametlikul üritusel, aga Hollandisse sõidan nagunii. Minu enda plaan on alustada minekuga juba 3.august ning viibida paar päeva Palangas. Mitu autot siit minemas on ja millal teie plaanite sõitma hakata. Milline on marsruut? 
ED1: See ka veel, et millise eelarvega plaanite hakkama saada?
ED2: Minu esialgne marsruut oleks selline: http://tinyurl.com/llbkxs

ED1: See ka veel, et millise eelarvega plaanite hakkama saada?
ED2: Minu esialgne marsruut oleks selline: http://tinyurl.com/llbkxs
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
nii....
pakun välja midagi sellist, et 1 öö kuskil Warszawa lähedal
(Pärnu-warszawa 847 km)
2 öö kuskil Hannoweri lähedal
( Warszawa-Hannover 839 km)
ja 3 Päev Hannover-Doesburg 249 km.
yle 800 km ööpäevas on ikka karm lasta tegelt kyll. tegelikult võiks isegi kaaluda veel varem minemist ah? et esimene öö kuskil leedu lõpus?? aga arvan, et see ettepanek ei läheks läbi.
eelarve kohapealt võiks 100E päevas arvestada ja igaksjuhuks yks 300 E veel lisaks ettenägematute kulutuste tegemiseks. Siis peaks saama pidu parematsorti!:thumb:
pakun välja midagi sellist, et 1 öö kuskil Warszawa lähedal
(Pärnu-warszawa 847 km)
2 öö kuskil Hannoweri lähedal
( Warszawa-Hannover 839 km)
ja 3 Päev Hannover-Doesburg 249 km.
yle 800 km ööpäevas on ikka karm lasta tegelt kyll. tegelikult võiks isegi kaaluda veel varem minemist ah? et esimene öö kuskil leedu lõpus?? aga arvan, et see ettepanek ei läheks läbi.
eelarve kohapealt võiks 100E päevas arvestada ja igaksjuhuks yks 300 E veel lisaks ettenägematute kulutuste tegemiseks. Siis peaks saama pidu parematsorti!:thumb:
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Mina olen arvestanud väljasõiduga kolmapäeva 05 augusti hommikul, varem kahjuks ei saa.
Ivometsa pakutud etapid on igati mõistlikud
Ivometsa pakutud etapid on igati mõistlikud

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- ivomets
- Vanasaabikala
nii, siis kysimus, kas seda voolumuundurit on kellegil, kust telefone saaks laadida ja walki-talkid äkki??

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mul on inverter. Ilmselt ostan mingi jagaja sinna sigaretisüütajasse ka, väga palju asju inverteri taha ei topi üldiselt. Telefoni (ja muu võimaliku elektroonika) jaoks soovitaks autolaadija üldse muretseda, sõidu ajal järgi ja igasugune elektrikulu on pisem, kui läbi inverteri. Läpaka puhul näiteks 12->19 V on parem variant, kui 12->220->19.
Saatjaid on mul 2 ja Andrusel on ka olemas.
Saatjaid on mul 2 ja Andrusel on ka olemas.
Ma ise kavatsen 3.august kimada Leetu - Palangasse. Sealt edasi liituks teie lõbusa reisiseltskonnaga, misiganes päeval te siis Leedust läbi põrutada plaanite
Kui muidugi siinsel rahval miskit selle vastu ei ole, et ka uusi nägusid seltskonnas on, sest kedagi teist ma varasemalt kohanud ei ole.

- ivomets
- Vanasaabikala
käisin täna tegin oma autole ka rohelise kaardi.
kuigi seda vaja ei läheks, aga siiski... tehke kah.
samas mida arvate marsruudi kohta läbi Olstini???
võiks ju yhtpidi minna ja teistpidi tulla. vahe ca50 km. ja mis kingituse kohapealt? kellelt pidin kysima ei vasta mailile.
kuigi seda vaja ei läheks, aga siiski... tehke kah.
samas mida arvate marsruudi kohta läbi Olstini???
võiks ju yhtpidi minna ja teistpidi tulla. vahe ca50 km. ja mis kingituse kohapealt? kellelt pidin kysima ei vasta mailile.

Olen siin vahepeal natukene planeerimisega tegelenud ja viimane versioon teekonnast näeb välja selline: http://tinyurl.com/mrejv4
Plaanin siis sõita mööda Põhja-Poola rannikut ning läbida kohti nagu näiteks Gdansk ja Slupsk. Kuidas siin ülejäänutel plaan? Kas ka põhjapoolt või keskelt Poolast läbi?
Plaanin siis sõita mööda Põhja-Poola rannikut ning läbida kohti nagu näiteks Gdansk ja Slupsk. Kuidas siin ülejäänutel plaan? Kas ka põhjapoolt või keskelt Poolast läbi?
- ivomets
- Vanasaabikala
igaljuhul mitte seda teed see on kindel nagu raudpolt.
kas olstynist nats alla bahni peale või warsavini ja siis bahnile.

kas olstynist nats alla bahni peale või warsavini ja siis bahnile.

- ivomets
- Vanasaabikala
Algselt postitas: nampat
Kas oled seda teed varem sõitnud või miks nii vastu sellele?
olen osaliselt sõitnud. kohad kaunid ja tee s.tt ja pikem kah.

- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ma olen ka seda teed sõitnud...enam ei. NEVER!
Aru ma ei taipa, miks te mööda kiirteed läbi Varssavi ja seda mööda ei taha üldse minna.
A, noh-mis see minu asi on...
Nii, kui Poolast suurtelt trassidelt maha keerata on ainult 50, 60 ja 70 kmh ning üks küla lõpeb-teine algab.
Aru ma ei taipa, miks te mööda kiirteed läbi Varssavi ja seda mööda ei taha üldse minna.
Nii, kui Poolast suurtelt trassidelt maha keerata on ainult 50, 60 ja 70 kmh ning üks küla lõpeb-teine algab.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kes ütles, et ei taha..Algselt postitas: NO FEAR

See mis mina siin avaldanud olen, on minu enda reisiplaan ja ei väljenda mitte miskit moodi ülejäänud seltskonna oma. Aga see 50, 60, 70 kmh ei pruugi üldse nii hull olla, sest Põhja-Poola rannariba on ilus ja pealegi alustan ma vaikselt liikumist juba 3.august
Eks tagasi saab hooga lasta mööda kiirteed.

OT: Minu arust on see kontstantne 70 ja külavahe seal ka niiöelda suurematel magistraalidelgi
Kiirteedpidi kunagi sõitsime mingi jupi, maksis üsna palju, tühi küll kimamiseks, aga näiteks mingeid toidukohti eriti nagu ei olnud jne. Ilu nautida saab Poolas seal kus ei pea pingsalt kogu aeg teele vahtima, et mitte surma saada.
EDIT: Läks Poola kirumiseks ära nüüd

EDIT: Läks Poola kirumiseks ära nüüd