PALUN ABI SAAB 900 1989a OMANIKU LEIDMISEL

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
weedhead

Et juhtus siis selline lugu et müüsin oma saab 900i 89 a maha ostumüügilepinguga mingile saabi kolleksjoneerjale aga nüüd aasta ja natuke peale hiljem selgus et too ei kirjutanud autot ümber enda nimele ja endale hingab nüüd kindlustus kuklasse samuti pole alles enam mingisuguseid andmeid uue omaniku kohta ,mida teha
Juhul kui see isik loeb seda kirja kes sa omad 89 a saab 900 i numbrimärgiga 592 AME võta kindlast yhendust e-maili kaudu sileem343@hot.ee või helista numbril 56326777 või 55598343 oleks igati tänulik kui saaks selle asjaga ühele poole
weedhead

Abiks ehk seegi omaniku tuvastamisel et auto oli müügis motors24.ees ja et auto asus jõgevalt 5 km väljas, auto oli helerohelist värvi ja heleda veluursisuga millel tagaiste oli natuke rebenenud ostja tuli autole järgi valge kabiiniga rekkaga mille kastiosa oli ümber ehitatud ja oli lisatud võrgust kastikate
janek555
Auto:

Saatsin u2u.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ostul-myygil tehakse 2 ostu-myygilepingut.
et teaksid.

äkki kindlustusest kuskilt saad teada, kas keegi vahepeal ka kindlustust teinud ja kasutajana kirja läind.

samas kõige targem minna arki ja kirjutada avaldus, ja võtad arvelt maha, kuna auto asukoht ja dokumendid sinule teadmata asukohas. võtab aega 5 min. siis edasine tema , ehk ostja probleem, kui oma lubadust ei pidanud.
ennem tasuks uurida, ega õnnetusi tehtud pole või mingit pättust jne..., yhesõnaga ka kindlustuse rida.

niimoodi heausklikuna, võid saada oi, oi oi kui palju jama kaela. tean kuna ise sellise asja läbi elanud; myysin auto, millele olin teinud kindlustuse, kui kasutaja;; samas kindlustusetibi oli minu andmed kirjutanud omaniku andmete asemele. ja siis seal, selle kindlustuse andmebaasis, olin omanikuks märgitud. autoks oli fiat 125.
ja aasta pärast olid kindustusevennad uksetaga kahjunõudega 150000 kr!!!
yhesõnaga avarii põhjustaja ja purjus ka veel ja ilma kindlustuseta ja ylevaatuseta. sitaks sebimist oli.... et tõestada, et ma pole selle auto omanik kunagi olnud...
muidugi auto oli uue omaniku nimele vormistatud kohe peale ostu myyki, aga kindlustuse jätsid vana ja sealt see ilge kamm...

edit: näed , niikaua kui juttu kirjutasin, ilmus tegelane välja :headbang:
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
triibutu

Kui sul ostu-müügi leping olemas, siis tatsa sellega rahumeeli ARK-i ja palu auto enda hingekirjast maha võtta. Kogu lugu.
weedhead

TÄNAN ABI EEST
Vasta