Mootorrattatureid on?
See aasta on ca 200 km sõidetud. Ilmad on küll väga kutsuvad, aga käsi kipsis
Õnneks võetakse lähipäevil ära, siis saab jälle sõita, kui käsi korda saab.
Hetkel ratas müügis ka: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=24ac

Hetkel ratas müügis ka: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=24ac
-
Olen ka siis väike huviline ja soetasin paar kuud tagasi suzuki endale. Mingi 1400 kilti on juba sõidetud.

-
Täna siis mu esimene kukkumine "KORRALIKU"rattaga
Hakkasin tänavale keerama ja tuli mingi hull bemariga, kes küll võttis hoogu maha aga siis oli hilja juba ja ehmatasin natuke:freak:, esipidur käis täpselt kruusal plokki ja lihtsalt vajusin küllili:wall:
Õnneks midagi ei juhtunud.
Hakkasin tänavale keerama ja tuli mingi hull bemariga, kes küll võttis hoogu maha aga siis oli hilja juba ja ehmatasin natuke:freak:, esipidur käis täpselt kruusal plokki ja lihtsalt vajusin küllili:wall:
Õnneks midagi ei juhtunud.
Njah, kuidas need mootorratturid nüüd ütlesidki, et küsimus ei ole selles, kas sa kukud, vaid pigem selles, et millal sa kukud.
Aga teemasse ka, ARK-s vaja veel sõit ära teha ja siis olen ka täieõiguslik A kati omanik
Aga teemasse ka, ARK-s vaja veel sõit ära teha ja siis olen ka täieõiguslik A kati omanik
-
[quote]Algselt postitas: yksheikki
Njah, kuidas need mootorratturid nüüd ütlesidki, et küsimus ei ole selles, kas sa kukud, vaid pigem selles, et millal sa kukud.
Mulle on ka nii öeldud :wise:ja mina veel naersin, et mismoodi te kukute
Mulle on ka nii öeldud :wise:ja mina veel naersin, et mismoodi te kukute
Sõidutunde sel aastal - 6h 40 minutit. Km ma ei jälgi aga tõenäoliselt tuleb kokku ~200 km sel aastal. Kukkumisi, eriti paksus liivas, on liiga tihti, et neid lugeda jõuaks 
Treffile ka ei kannata minna, kui vaja 10h tagant õli vahetada:facts:

Treffile ka ei kannata minna, kui vaja 10h tagant õli vahetada:facts:
kuu aega tagasi sai ostetud esimene ratas. Suzuki sv650.
hetkel vasikavaimustus ja igal vabal momendil ratta selga ja tiirutan niisama ringi. vaba aega palju pole seega läbisõit hetkel mingi 1000km.
taguots hakkab juba harjuma uue olukorraga:)
hetkel vasikavaimustus ja igal vabal momendil ratta selga ja tiirutan niisama ringi. vaba aega palju pole seega läbisõit hetkel mingi 1000km.
taguots hakkab juba harjuma uue olukorraga:)
Oi, jah, vändatud nende igasugu tsiklitega üksjagu. Kunagi sai alustatud Uralide ja Dnepritega, praegugi üks 53 aasta M-72 alles, millega käin ainult paaril vanatsikliüritusel aastas. Aga muudest ratastest olnud nii Yamusid kui Kawasid, kuid viimased 3 tükki olnud kõik BMW-d (ka praegu R1150GS). Tsiklil saab kella peal kohe 100 000 km ette, ja üks suurem reis (ümber Kaspia mere ehk tuleb jälle 10 000 km täis) paari nädala pärast algamas. Viimase 5 aasta jooksul on meie äpardusi ja õnnestumisi olnud võimalik jälgida ka Kanal 2 vahendusel Motoreporteris (2005 Krimm, 2006 Gruusia, Must meri, 2007 Siber ja Baikali järv, 2008 Aadria mere tuur ja nüüd siis Kaspia). Nael kummi kõigile saabifännidest ratturitele. Cruise with respect and honour!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
hommikuse tõenäosusega peaks ikka minema, sest laupäeval mingi 11...12 on võrride võidusõit!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
nii, käidud!
tore oli näha ka saabnetis käijaid: yhte tsikliga piigat, saabisärgiga, siis veel yhte rocki nänni myyvat piigat, siis yhte korraldajameest ja yhte nokkmytsiga, tõenäoliselt nokastunud meest.
eriti tore oli tsiklitega orienteerumine,(ca 100 + km. kohapeal imekaunil vooremaa maastikul) kus vist ainsana läbisin raja, mis oli va.bikidele mõeldud. tavaliselt sellieid radu sõidetud autoga, aga seekord poleks yhest langenud puust mööda pääsenud. Kiitus koirraldajale!!:notworthy:
ja õhul oli ulthima thule... kaifisid ka ise, seega ammu pole hule mehi nii ehedana näinud; a muidu mingi 4 kord selle suve jooksul neid nähtud.
Hommikul oli jõgeval sääreväristajate võidusõit!!! super!
ca 100 võrri oli välja aetud ja 5 erinevas klassis kihutasid.
see oli elamus: libe rada ja kahjuks ka kukkumised ja mis ikka päris valusad olid. yhesõnaga rada oleks võinud ikka palju kordi turvalisem olla.
ja oli ka korviklass!! 12 tk.
edasi tulin läbi võhma , kus janek555 oli oma fotosõitu korraldamas ja yle kymne vana masina olid kõik kenasti linnalaadal rahvale vaatamiseks välja pandud.
tore nv oli!
tore oli näha ka saabnetis käijaid: yhte tsikliga piigat, saabisärgiga, siis veel yhte rocki nänni myyvat piigat, siis yhte korraldajameest ja yhte nokkmytsiga, tõenäoliselt nokastunud meest.

eriti tore oli tsiklitega orienteerumine,(ca 100 + km. kohapeal imekaunil vooremaa maastikul) kus vist ainsana läbisin raja, mis oli va.bikidele mõeldud. tavaliselt sellieid radu sõidetud autoga, aga seekord poleks yhest langenud puust mööda pääsenud. Kiitus koirraldajale!!:notworthy:
ja õhul oli ulthima thule... kaifisid ka ise, seega ammu pole hule mehi nii ehedana näinud; a muidu mingi 4 kord selle suve jooksul neid nähtud.
Hommikul oli jõgeval sääreväristajate võidusõit!!! super!
ca 100 võrri oli välja aetud ja 5 erinevas klassis kihutasid.
see oli elamus: libe rada ja kahjuks ka kukkumised ja mis ikka päris valusad olid. yhesõnaga rada oleks võinud ikka palju kordi turvalisem olla.

edasi tulin läbi võhma , kus janek555 oli oma fotosõitu korraldamas ja yle kymne vana masina olid kõik kenasti linnalaadal rahvale vaatamiseks välja pandud.
tore nv oli!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

-
Mul lihtsalt uip mõte, et saaks veel sel aastal saabi-rahvaga näiteks rataste seljas mingi toreda kohapeal kokku või teeks mingid ringid:)...endal mul grupis sõitmise kogemus veel puudub
On veel ilmasid.
On veel ilmasid.