9-5 tagamatid ujuvad veest

Vasta
pluggerxxx

Kas see on mingi suvel kondikasutamise tõttu saabidel esinev nähtus, või on mul lihtsalt kusagil mingid äravoolu voolikud umbes või....
... aga asjalood on sedasi, et kui kont sees on siiskoguneb tagaistujate kummimattidele selline vesi, et seda tuleb sealt lausa niiskamate ilmadega ära valada.

Kondentsvesi siis tõenäoliselt tuleb esiistmete all olevbatest torudest. Kas on võimalik, et sel migi pump vms ei tööta, sest varem ilmus kondi töötades auto alla kõva veelaik...viimasel ajal pole seda täheldanud.
Trionic
Saabiguru

Pole seal mingit pumpa.Vee äravoolukanalid on umbes.Esiistmed välja,vaibad üles.Istmete kohal suubuvad äravoolutorud põhja alla(altpoolt ei pääse avadele ligi).
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Ma võibolla esimese asjana toole välja ei kisuks. Üritaks keskkonsoolist toru otstele pihta saada. Kui ma nüüd õieti mäletan, siis salongifiltrit vahetades lasin suruõhuga torud läbi.

Lisatud failid
praktikant
Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

noo ma pakuks et kui ees on põrand kuiv ja taga märg siis on ummistus seal, kus toru lõpeb. Kas tõesti altpoolt ligi ei saa?
:conf:
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Aga kuidas saab vesi kummimati peale :freak: Siis peaks seal vaiba peal ikka korralikult lainetama... Äkki hoopis tänu umbes torule satub kondents õhukanalitesse, mis tagajalgadele külma peaks puhuma ja sealt tilgub kummimati peale :)
Kui ka alt peaks õnnestuma midagi teha, siis puhud sodi masinasse tagurpidi tagasi. Pole just parim lahendus.
pluggerxxx

No ma kangutasin vihje kohaselt salongiradika filtrikorpuseni kõik lahti ja paraku mingit toru mida "läbi puhuda" ma ei leidnud.

Küll oli aga suht masendava seisus salongifiltri olukord, viimati kui Troostis eelmine aasta sai käidud oli küll tehtud tööde nimekirjas salongi filtrivahetus sees, seisukohta kas see aastaga tõesti nii mustaks läks ma võtta ei oska- küllap siis.

Anyway- pigem huvitaks mind see, kas sel filtrikarbis peabki ainult üks paberfilter olema (justnagu mahuks sinna kõrvalsahtlisse midagi veel :wtf: )

..ja kas normaalne on, et see paberfilter on poolele maale läbi vettinud? (arvatavalt siis kondiradikast tekkiva kondentsi tõttu)

Enne kui polstrit hakkan välja kiskuma huvitaks see kui tõenäoline on, et auto all olev ärajooksutoru ots on ummistunud.. paistab, et seda vett ikka kahlab mõnusalt, vaatasin, et esimesed ja tagumised põhjapolstrid on ikka päris märjad. Kui vent tugevamini puhuma panna siis viskab istmealustest õhukanalitest vett välja ja soliseb nagu oleks seda seal sees veel liitrite kaupa kusagil :wall:
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

See on vägagi tõenäoline, et torud umbes .... Kaeva edasi :)

Lisatud failid
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Ja juhi pool :

Lisatud failid
Trionic
Saabiguru

to pluggerxx:
Asjata kahtlustad töötegijaid.9-5 filter mädanebki oma asukoha tõttu suht kiiresti,eriti veel,kui äravoolud umbes on,nagu sinu masinal ja mustub see filter juba mõne kuuga.
Algselt kasutati kaht erinevat filtrit korraga.Üks oli aktiivsöest "padi",teine raamiga paberfilter.Esimene kaotati teisel auto tootmisaastal.Hakati paigaldama nn. kaks-ühes filtrit.Toodetakse nii söega,kui ilma neid filtreid ja hinnavahe on päris pöörane.
Vasta