Kojameeste vardad
- 95SELaunch
Tahaks värvida kojameeste kinnitusvardaid. Tundub, et nad on tehtud tsingitud terasest. On keegi juba sellega tegelnud, mida saate soovitada? Oli mõte kasutada musta Hammerite, kuis balloonides seda ei leidnud, ainult pintslivärv olemas
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Pintslivärviga on nii väikesel pinnal kole raske möllata. Reeglina hakkab jooksma.
Mina tegin pihustatava hammeritega ning tulemus jäi päris hea. Tuleb lasta ca 5-6 õhukest kihti peale. Kui lasta liiga paksult, siis koorub see suht kiiresti maha sealt.
Mina tegin pihustatava hammeritega ning tulemus jäi päris hea. Tuleb lasta ca 5-6 õhukest kihti peale. Kui lasta liiga paksult, siis koorub see suht kiiresti maha sealt.
Mina ka wet or dry peenikese liivapaberiga üle käisin ja spreihammerite peale mitmeid-mitmeid kihte. Vaatab mis nägu kevadel on, praegu väga ilus. Spray hammerite on vist küll kõigis suuremates ehituspoodides, ainult et tavaliselt teiste kohtade peal kui "pintslihammerite".
- 95SELaunch
olgu, tänan! otsin siis Tallinnas Hammerite, Haapsalus isegi bauhofis seda ei olnud