Mure oli ainult koha suhtes. Ei ole veel nii rikkaks saanud ja vaevalt vanema saabi kõrvalt kunagi nii rikkaks saangi, et omale keset eestit edev mõis osta, kuhu saaks teid kokku kutsuda

Algselt postitas: Chipy
... isegi kui kümnekesi minna (valitud näod eranditult)
Lisaks olen ma üsna kindel, et nii lühikese etteteatamisega sealt bronni nagunii ei saa. Mingeid elukaid vist lastakse ka praegu...Hind - ühele inimesele 250 krooni ja kogu maja 4500 krooni ööpäev
...
Jahimajas on 11 voodikohta (7 magamistuba) ning 2 kaminasaali (kuni 30 inimest). Seminaride korraldamiseks varustusest grafoprojektor, ekraan, pabertahvel, TV+videomagnetofon. Jahimaja ümbruses on ka telkimisvõimalus. Majas on elektriküte, soe vesi, 4 WC-d, saun, dushid, voodiriided, saunalinad, televiisor. Maja kõrval asuvad lõkkekohad ning ujumiskohaga paisjärv
Algselt postitas: Chipy
to vaade:
ei ma ei ole mõeld seda kui kokkutulekut ehk ma ei mõtlend et ma hakkan mingeid milestone maha panema,
kes nurisesid? nagu vaade ütles, palusin ma tln pubi ürituste juures arvestada sellega, et nädalavahetustel tuleks ehk ka kaugema kandi rahvas kohale. käin ka ise päris tihti ndl.vah-tel tln-s. nõustun vaade eelneva jutuga, et linnast väljas maja rentimisega üritus ähvardab võtta ikkagi kokkutuleku mõõtu ürituse iseloomu. selline üritus vajaks aga pikemat ja põhjalikumat ettevalmistust. loomulikult pole mul midagi selle vastu, kui keegi mingi toreda koosviibimise korraldab, ja üritan ka ise kohale tulla, aga ise midagi korraldada praegu küll ei viitsiks...Algselt postitas: Chipy
ja ma ei saa aru, kus on nüüd need tartu inimesed, kes kogu aeg nurisesid, et miks ei tehta asju sealpool mäo risti?
Täitsa võimalik, ma olin suht kärarikkas kohas sel hetkel kui Chipy helistas. Igal juhul oli seal algus Tamm... Mina Pärnu linna ei tunne. Väidetavalt on koht umbes 5 km linnast väljas.Algselt postitas: ivomets
äkki oli hoopis tammiste kandis??