K:spidomeetri aluse displei kohta
Tere. Ükspäev tanklas käies ja peale tankimist lõi see alumine displei ette siis keskimiseks kütte kuluks 0,0L. Nüüd olen natukene aega ringi sõitnud ja numbrid lähevad vaikselt suuremaks, hetkeks siis 0,5L. Aga tekkis küsimus, et kas see tähendab midagi või on see lihtsalt mingi displei ja aju kala? Ja kuidas seda kõrvaldada saab?
hehe, süüde oli sees kui tankisid? Loomulik ju, kompuuter vaatab et auto seisab paigal ja paaki muudkui voolab kütust juurde, keskmine kütusekulu arvutati ka vastavaks
Nulli kompuuter ära (hoiad R-i all kuni kriipsud näidikule tulevad), peale seda on arvutustel uus algus ja numbrid natukene rohkem tõele vastavad.

- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Pidevalt tangin töötava mootoriga (turbo auto:)) ja selliseid asju ei ole olnud. Keskmise kütusekulu näit võib lolliks minna kui pikka aega ei tee Reseti talle.
Ise teen Reset peale igat tankimist, et vaadata mis küttus paaki sattus.
Ise teen Reset peale igat tankimist, et vaadata mis küttus paaki sattus.
__In Boost We Trust__
Ma niiväga ei muretseks selle üle, kas keegi keeldudest-käskudest kinni peab vaid selle üle, et keegi minu lähedal õhku ei lendaks 
Tanklates on sildid väljas küll, et mootor seisata. Seadus pole uurinud, et kas seal kah mingid nõuded kirjas.

Tanklates on sildid väljas küll, et mootor seisata. Seadus pole uurinud, et kas seal kah mingid nõuded kirjas.