Saab 9000 V8 RWD conversion, 1990, S9K
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Ok, hetkel nii: püüan vajalikud jupid kokku osta, nagu teada ehitus tegelikult käib juba ju
, tükk aega käinud juba aga ideid tuleb ju pidevalt peale. Soomlastega rääkides tuli välja, et asi mis mul puudu on, on esmane eesmärk. Kui eesmärki kindlalt pole ei saa ka midagi konkreetset ehitada. Jutu käigus selgus ka, et kõige odavam on saada hetkel 450 - 500 hj vahel. Nukkvõllid ei luba minna üle 500 hj. Seega võtsin eesmärgiks saada kätte 450 hj. Nimekiri on olemas mida vaja osta. 10 juuli ehk saab jälle midagi tellida, seniks aga istun oma "mökkis" ja ootan homset.
pihustid - olemas
pump - olemas
T5.5 - olemas/paigaldamisel
turbo - olemas
wastegate - olemas
cooler - olemas
wideband - puudu
reg nukahammikad - puudu
3.8 bar map - puudu
can usb - puudu
B204/234 plokikaas - puudu
volvo klapivedrud - puudu
sidur - puudu
Juppe on veel puudu, aga hinnad on teada ja peaksin asjad korda saama kenasti. Seekord kohe uut väljalaske kollet tegema ei hakka, autoga vaja sõita. Blow offi ei paigaldagi. Pole vaja, väideti kindlalt, et Holset pole paberist. Aga popoff klapi panen ikkagi, igaks juhuks.

pihustid - olemas
pump - olemas
T5.5 - olemas/paigaldamisel
turbo - olemas
wastegate - olemas
cooler - olemas
wideband - puudu
reg nukahammikad - puudu
3.8 bar map - puudu
can usb - puudu
B204/234 plokikaas - puudu
volvo klapivedrud - puudu
sidur - puudu
Juppe on veel puudu, aga hinnad on teada ja peaksin asjad korda saama kenasti. Seekord kohe uut väljalaske kollet tegema ei hakka, autoga vaja sõita. Blow offi ei paigaldagi. Pole vaja, väideti kindlalt, et Holset pole paberist. Aga popoff klapi panen ikkagi, igaks juhuks.
Algselt postitas: kasparius
Vaadates seda nimekirja ja teades, et sul ei ole selja taga meeskonda kes projekti kallal töötaks, siis ega vist see aasta pole kummivilinat kuulda:?
Nüüd küll eksid....

Iga ratas veab and then some!
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
No ei tea jah. Need on enamus sellised pisikesed vidinad, mis kas on meie härral timutil õue peal olemas või nõuavad tellimist. Tellitavate kaupade transport teadaolevalt tänapäeval on hirmus kiire. Igasuguste juppide paigaldus ja seadistus on köki möki. Ma oma tonni vist panen kinni silmi ka juba kokku, see ongi selline nädal lahti, nädal kinni, nädal lahti, nädal kinni ... Ise ei näe absoluutselt probleemi.
widebandi saan Tamperest kohe, cooleri viin tagasi jõudes kohe töösse, sidur läheb ka kohe töösse, plokikaas on suurem jublakas, mis ehk jääb tiba hiljemaks, reg nuka hammikad saab speedpartsist, 3.8 bar map neti tellimus, can usb neti tellimus, volvo klapivedrud saab kohalikust tuning shopist.
Ma ei taha väga suureks jälle seda ehitust ajada, a'la plokikaane vahetus, uus kollektor jne jne. Pean tööd otsima ja selleks on vaja vahendit liikumiseks. Kui tööd on leitud piisavalt, siis võib jälle lammutada.
Hetkel põen seda, et mul pole krediitkaarti. Netist asjade tellimine eeldab 99% juhtudel krediitkaardi olemasolu. Seda kaarti ma kahtlen kas saan, sest kindlat sissetulekut ju pole.
widebandi saan Tamperest kohe, cooleri viin tagasi jõudes kohe töösse, sidur läheb ka kohe töösse, plokikaas on suurem jublakas, mis ehk jääb tiba hiljemaks, reg nuka hammikad saab speedpartsist, 3.8 bar map neti tellimus, can usb neti tellimus, volvo klapivedrud saab kohalikust tuning shopist.
Ma ei taha väga suureks jälle seda ehitust ajada, a'la plokikaane vahetus, uus kollektor jne jne. Pean tööd otsima ja selleks on vaja vahendit liikumiseks. Kui tööd on leitud piisavalt, siis võib jälle lammutada.
Hetkel põen seda, et mul pole krediitkaarti. Netist asjade tellimine eeldab 99% juhtudel krediitkaardi olemasolu. Seda kaarti ma kahtlen kas saan, sest kindlat sissetulekut ju pole.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
no ma arvan, et kui sa krediitkaardi saad, siis saad kyll sel aastal masina täitsa valmis! 
peaasi, et krediiti jätkuks!
mul ka ei ole aga mind aitas yks sõber asjade tellimisega

peaasi, et krediiti jätkuks!
mul ka ei ole aga mind aitas yks sõber asjade tellimisega
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- dreamer12
- Auto: Saab 9000 Aero 2,3T MY96; Saab 9-5 Aero Hirsch TTiD MY11
- Kontakt:
Krediitkaardi probleemi võib lahendada virtuaalne krediitkaart, SEB pakub seda: http://www.seb.ee/index/0101360218.
Võibolla teised pangad ka.
Igatahes loodan, et sa sellest autost ei loobu ja see ühel päeval vastab kõigile su unistustele. Lahe masin ja äge mees, kes selle kalla nokitseb!
Võibolla teised pangad ka.
Igatahes loodan, et sa sellest autost ei loobu ja see ühel päeval vastab kõigile su unistustele. Lahe masin ja äge mees, kes selle kalla nokitseb!
https://www.wellnessorbit.com - vaimse vormi e-koolitused ettevõtetele
http://www.headandlead.com - visioonid, planeeringud & ettevõtluskonsultatsioonid
http://www.headandlead.com - visioonid, planeeringud & ettevõtluskonsultatsioonid