See vedrudega LSD pidi järsult rakenduma ja tavakasutuses ebamugav olema, rohkem nagu rallimise värk.
Lumes ja mudas mürades on ka lihtsalt lukustatavast diffrist palju abi aga seda lukustust on vist veel keerulisem ehitada. Ilmselt pole korpuses piisavalt ruumigi.
9000 aero LSD differ
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Phantom Grip tonnisele. $299.95. Sama asi saadaval ka 900 jaoks, nii OG kui NG.
Phantomi reklaamijutt ei jäta väga usaldusväärset muljet, kuidagi palju kiidavad endid ja vähe konkreetset juttu. See muidugi ei tähenda, et asi halb oleks.
S9K - ise võib muidugi ka aretada igasugu asju aga selleks ikka vaja täpseid jooniseid ja mõõte ning materjaliomadusi teada. Teed küll mingist ainest valmis ja hakkab tööle ka aga aasta pärast on laiali. Võta kast maha ja lammuta laiali, vaeva kuipalju. Võibolla oleks variant mõne teise auto LSD osadeks teha ja üritada neid tonnise originaaldifrile sobitada. Sul palju vaba aega, võta kätte ja lammuta mõni LSD osadeks, saame teada mis karul kõhus
S9K - ise võib muidugi ka aretada igasugu asju aga selleks ikka vaja täpseid jooniseid ja mõõte ning materjaliomadusi teada. Teed küll mingist ainest valmis ja hakkab tööle ka aga aasta pärast on laiali. Võta kast maha ja lammuta laiali, vaeva kuipalju. Võibolla oleks variant mõne teise auto LSD osadeks teha ja üritada neid tonnise originaaldifrile sobitada. Sul palju vaba aega, võta kätte ja lammuta mõni LSD osadeks, saame teada mis karul kõhus

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Ma olen idioot ja pole aasta jooksul tööle läinud. Mul on PÕHJAS näpud + kõik muud osad. EDIT: A mis ma sellega üldse öelda tahtsin
Ma ei saa omale midagi lammutamiseks osta, kuigi huvi on MEELETU.
Teemasse kah. No loogiliselt võttes ju ikka enne kui midagi tegema asutakse, siis pisut uuritakse maad. Ehk siis, enne kui fantoomikut tegema hakata tuleks uurida materjali koostist / sobivust. Osades foorumites on seda lahatud, vastused on nii ja naa.

Teemasse kah. No loogiliselt võttes ju ikka enne kui midagi tegema asutakse, siis pisut uuritakse maad. Ehk siis, enne kui fantoomikut tegema hakata tuleks uurida materjali koostist / sobivust. Osades foorumites on seda lahatud, vastused on nii ja naa.
Küsimus oleks siis järgmine.Kust ma tean mis aasta kast autol. Vennal plaanis tonnisele tellida, auto ise 95a. aga kasti neli korda vahetatud. Et kuidas kindlaks teha mis aasta kastiga tegu?Kas peaks tellima 94-95 või 96-98 variandi, oskab keegi aidata???
Algselt postitas: saps
Küsimus oleks siis järgmine.Kust ma tean mis aasta kast autol. Vennal plaanis tonnisele tellida, auto ise 95a. aga kasti neli korda vahetatud. Et kuidas kindlaks teha mis aasta kastiga tegu?Kas peaks tellima 94-95 või 96-98 variandi, oskab keegi aidata???
Kasti seerianumber annab kõige kindlamat infot. Võibolla osatakse VM'st öelda, helistada ja küsida ju ikka tasub.
Algselt postitas: vmaster
Kas tonnise automaatkast ka lsd-d kannatab?
miks ta ei peaks kannatama? Ega LSD kasti elu eriti raskemaks tee. Kasti enda taluvuspiir pidi kusagil 300-400 Nm vahele jääma.
Iseasi kas sobivat LSD üldse tehakse. Sama tüüpi ZF kasti pidi osadel Saksa autodel leiduma. Differ ei pruugi muidugi täpselt sama olla aga siiski väike lootus, et võibolla....
Mul on HP-18 differ riiulis olemas, et kui on tõsisem aretamishuvi ja vaja mõõte võrrelda vms.
Igasugused LSD`d tasuks unustada(muudavad teatud olukordades juhitavuse kontrollimatuks).
"Quaife" toodang on tänapäeval võlusõna,nagu Cybergi mainis.Toodetakse nii tonnistele,kui ka muudele saabidele.
"Quaife" toodang on tänapäeval võlusõna,nagu Cybergi mainis.Toodetakse nii tonnistele,kui ka muudele saabidele.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: saps
Quaife firma toodangut ma silmas peangi.Aga kes oskaks öelda kumb variant sobib.Oleks kindel soov tellida aga ei tea kumba. Et muidu Fm 57 101 aga hetkel FM54 all et kas neile sobib 94- 95aasta versioon?
Võta kasti seeria nr ja helista VM, võibolla nad saavad uurida MY aasta selle järgi.
Ka EPC suudab kasti tuvastada.
Saabidega seotud voodoo ja -abi