info tasuta tehnokontrollist viljandis 29-30.09.09

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
snowguy

Pole küll ise aktsiooniga seotud kuid äkki kellegil on vaja kiiret operatiivset mingit ettekujutust auto tehnoseisundist

siis leidsin carstopi kodulehetlt vastava pakkumise:

http://www.carstop.ee/content/uudised/268-view-53.html
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Selle asja kohta pajatan järgmist.

Läksin oma Rangeriga sinna samasse kohta, et veerminu kontroll teha, mis nagunii tasuta neil alates avamisest on olnud. Kõik kena, tõstuki peale ja tundsin nagu roolis "ujumist". Lausuti, et mingid puksid tuleb ära vahetada...krt, ma einam ei mäletagi, millised ja pakuti lahkelt teisest toast tellida. Too müüja ütles, et eks see puhas esinduse kaup ning 8 tükki ning tükk ca 100 krooni. Egas midagi, ei tellinud. Nati aja pärast läksin ülevaatusele ning seal üteldi, et vaata, mees sul ühes stabika puksi kinnitusel üks polt lännu, st see hoidja oli lahti...
Kui selle kinni paned...saad oma "ujumisest" ka lahti.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Minu autol esisilda kontrollides tõsteti nina üles õõtsadest. Tule taevas appi, võite kindel olla ma ei lähe sinna enam kunagi.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Et liidame selle Naljanurga teemaga??
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
snowguy

nuh sry kui nüüd kellegi halbade kogemustega kokku trehvasin aga nuh tartus päris nii head nalja ei ole tehtud ning mina sain oma pidurid korda ja õõtsapoldid kinni keeratud

raha läks aga asja sai....vähemalt tartus tundub nendel carstopi meestel veidi teadmisi olevat

teema oli rohkem mõeldud suvalistele hobikatele või mis aianurka mädanema on jäänud enne ülevaatust et saab miskit aimu väljaminekutsest jne

pakun et ta võiks veel kuni aktsiooni lõpuni eksisteerida
Kasutaja avatar
Rauno

Ise väldin carstopi juba aastaid. Kunagi sai käidus seal e39-ga veermikukontrollis (hiinalinna ristmikul asuvas carstopis) ning nii tainaid remondimehi annab otsida. Mured hakkasid juba auto tõstuki peale saamisega ja jätkusid kuni lõpuni.
snowguy

nuh jah, mina käisin turu tänaval jazzi juures tartus ja nagu seekord mingeid erilisi ämbreid ei täheldanud
Vasta