Parkimine Kohtla Järvel 2-4 okt.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
fagott

Hei, on siin ehk keegi Kohtla -Järvelt? Nimelt on plaan jalgsi matkata n-vahetusel rannikut pidi Kohtla-Järvelt Narva. Seega autot oleks vaja majutada reede ennelõunast kuni pühapäeva pärastlõunani!
Ei tahaks oma klassikut niisama kuhugi parklasse vedelema jätta, ehk on siin keegi K-Järvalane kelle aia taha(vb olla isegi aeda) võiks nädalavahetuseks oma masina jätta???
Tervisi, fagott
Malta

Hei! Päris K-Järvel ma ei asu, aga sealkandis paarikümne kilomeetri raadiuses. Matkaplaan on tõsine - soovin edu. Oma kogemustest võin öelda, et mõõna ajal on enam-vähem ruumi käia, kõrge merega on aga kohati väga ekstreemne - Toilast Vokani olen kõndinud, väsitab kõvasti, aga muidugi ilus on. Kuidas Kohtla-Järve juurest täpselt alla minna annab, ei teagi õigupoolest - Sakalt kuskilt käiakse randa ja Toilast muidugi saab. Võin oma hoovi parkimiseks pakkuda, kui ühtegi paremat pakkumist ei tule. Malta
hedi

Saka mõisa pargist saab trepist alla rannale. Või kui juba rannas ollakse, siis tasub üles kaldast ronida ja tornist avaneb lahe vaade rannikule.
fagott

hei, tänud pakkumast Malta, kui sa elad Rausveres, siis vist jääb kaugeks nati, ülejäänud matkaseltskond saabub bussiga tallinast Kohtla-Järvele ja kui ma pean veel enne rausverest Kohtla-järvele jalutama...:)
hedi tänud soovitamast, kaeme üle
maxuud
Auto:

Paarkümmend aastat selles linnas elanud.
Kuid miks ei võiks ikka mingis parklas autot hoida kogu selle aja. Viimasel ajal olen sealt küll harva läbi sõitnud aga üks (tasuline) parkla on kohe bussijaama külje all, Selveri kõrval, veetorni lähedal. Teine lähedalasuv parkla a 500 m lõuna suunas (300m asfalti ja 200m augulist kruusateed), - Sinivoore tänava otsas. Selles viimases olen isegi parkinud (hind a 2-3 aastat tagasi vist mingi 15.--/ööpäev).
Mina soovitaks ikka parklat, kui teisi võimalusi ei avane ja algus- ja lõpppunkt ikka põlevkivi kaevandamise pealinnas on.
Minu vanemad on sellest linnast nüüdseks kolinud ja elavad oma majas Jõhvis aga hoov on suht kitsas, lisaks sõidab nädalalõpul neile külla ka lähisugulane. Üks klassik aia taha mahuks ikka aga selleks pean enne asja kokku leppima, juhul kui üldse sellist soovi oleks.
jyriq

Sissesõidul Järvele Tallinna poolt on üks väike tasuline parkla (25 ööpäev hinnaks vist), tankla juures. Sellist kohta kuhu välja jätta eriti pole - st on aga riskantne, linn on õhtuti suhtkoht inimtühi. Või variant suvalisse hoovi sisse sõita ja sinna jätta - seal veel ruumi kohati on.
...
fagott

ok, mõtlen selle parkla peale...aga kui keegi ikkagi veel peaks ärkama-märkama, siis raskel ajal tasuta variandid alati enam teretulnud :) vast selle 25.-ka muidugi leiab ka
fagott

upitaks
Vasta