kliima ei tööta

Teemad elektroonikast...
Vasta
kaisu

tere,
palun abi, mida edasi teha. Ma ei tea autodest suurt midagi ja mees on pikemaks ajaks väljamaal.

Mure: täna hommikul kliima ei hakanudki tööle. Õhku ei tule minu arust üldse. Täna on vihmane ilm ja sõida nagu siil udus, klaasid täiest udused. Näppisin küll igasugu nuppe, aga tulemus 0.
Mida tegema peaks, mida kontrollima? Mis võib olla probleemi põhjuseks?

Autoks Saab 9-3, 1,9TiD, 88kw, 2005.a.
iisak

Salongiventilaator surnud.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
kaisu

ühesõnaga tahab väljavahetamist? mis selline lõbu maksma võib minna? Ja kuhu ma peaks minema? Saab mõni nupukam meistrimees (pika palumise peale ehk mõne leiab) ise hakkama või peab teenindusse minema? Ja kui teenindusse, siis kas Lõuna-Eestis ka mõni normaalne on (carringut siin foorumis ei kiideta)?

aitäh, et viitsite vastata :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Lihtsalt täpsustuseks küsin üle, kas "Mure: täna hommikul kliima ei hakanudki tööle. " tähendab seda, mis Iisak pakkus, et ventikas üldse ei puhu, või seda, et kliimapaneelis valitseb pimedus?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
iisak

Vaata U2U:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
kaisu

kliimapaneel töötab, aga õhku ei tule grammigi.

palun selgitust "vaata U2U"-le. Ma ei ole kahjuks kõige kirkam kriit karbis ja seega tuleb mulle natuke rohkem seletada. Sry, et sedasi ilmselt teie aega raiskan.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: kaisu
palun selgitust "vaata U2U"-le. Ma ei ole kahjuks kõige kirkam kriit karbis ja seega tuleb mulle natuke rohkem seletada. Sry, et sedasi ilmselt teie aega raiskan.
Üleval paremas nurgas punane kiri..;) Või siis kliki sealsamas lähedal olevale lingile "U2U".
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
kaisu

ja nagu ikka, nagu sai ära küsitus, siis märkasin seda isegi :D
Vasta