No ega see graafika väga tõene ei ole ka mis krdi imejooned seal on ja väänet ei saa mitte ühtegi tõeseks lugeda.Algselt postitas: Homersimpson
Minul selline segane asi![]()
Jõukatsumine Tallinnas Dynomaxis vol.3
-
- Overboost addict
Sent from my Monte Carlo using B236
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Algselt postitas: kaspariusNo ega see graafika väga tõene ei ole ka mis krdi imejooned seal on ja väänet ei saa mitte ühtegi tõeseks lugeda.Algselt postitas: Homersimpson
Minul selline segane asi![]()
Kolmas käik , jõnks alla on teine ja siis edasi jälle kolmas
EDIT: Soft on sihitud 280Hj ja 400Nm kanti
Mina oleks kyll , asi on ainult palju see maksma läheb , sest minu eelarve näitab et Oktoobri lõppuni mul on taskud päris tyhjad. Muide, oleks väga huvitatud , sest tahaks teada saada , mis see BSR stage 2 annab autole võrreldes originaaliga.
Oleks ka käsi, kui õnnestuks kohe tuleval nädalavahetusel. 2 järgmist on kahjuks kinni.
Polegi praeguse setup-iga dünosse jõudnud.
Polegi praeguse setup-iga dünosse jõudnud.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Algselt postitas: Cyber
Hinnad on langenud..
Samas, siinne rahvas pole ka vist tehnikakooli dünos käinud? Võiks ju vahelduse mõttes seda ka proovida...
kas see oli see 4vedulistele mõeldud koht?
Meil on aeg broneeritud Laupäeval , kell 11 DYNOMAXil. Kaks 9-5 Vector(id) (mina ja RStorm)
Et kui keegi tahab veel Laupäeval tulla, siis on vaja eraldi Maksimiga kokkuleppida, sest nemad tavaliselt Laupäeviti ei tööta. Ehk siis helistage talle ja kysige (tel. 5094142) Ühe auto peale läheb 30 min. Järelikult kell 11-12 on broneeritud meiega, peale 12 -aeg on vaba. Võib ka mainida et tegu on Saabiga, ja kõik oleme üks seltskond et hind oleks teistele ka 300 eek.
Et kui keegi tahab veel Laupäeval tulla, siis on vaja eraldi Maksimiga kokkuleppida, sest nemad tavaliselt Laupäeviti ei tööta. Ehk siis helistage talle ja kysige (tel. 5094142) Ühe auto peale läheb 30 min. Järelikult kell 11-12 on broneeritud meiega, peale 12 -aeg on vaba. Võib ka mainida et tegu on Saabiga, ja kõik oleme üks seltskond et hind oleks teistele ka 300 eek.