Positiivseid üllatusi auto juures ilmneb veelgi. Kuigi väga kummalisel viisil. Täna hommikul avastasin enda jaoks Webasto eelsoojenduse, millest mul ostes aimugi polnud
Nimelt leidsin eile õdakul kompuutrit näppides sellise koha nagu SET START TIME A-B-C, hellitasin lootust, et ehk on asi mingit laadi eelsoojendus, panin värgi kella üheksaks hommikul tiksuma ja unustasin teema ära.
Igatahes hommikul kell 9 üritas kohalik pensionär mu korteriust maha murda ja teatas, et on vaja siva päästeametisse helistada kuna mu auto põleb. Ja nii enamvähem oligi - kapoti alt ja masina põhja alt tuli nii karmi mustjat tossu et ma kartsin et asjaga ongi korras, kohalikud seeniorid kogunesid juba veeämbritega maja ette vaatepilti nautima. Siis tuli meelde see paganama eelsoojendus, lülitasin selle salongist käbedalt välja ja asi normaliseerus. Peale kiiret kõnet Trionicule selgus, et selline laks võib peale väga pikka kasutama seismist Webastol täitsa normaalne olla, niisiis lasin eraldatud parklas masinal veel natuke aega tossata ja nüüdseks töötab asi juba täitsa ilusti. Arvatavasti polnud lõunasakslane, kellele masin ennem kuulus seda jubinat võibolla üldse kunagi kasutanud.
Lõbus lugu igatahes, ehmatasin ennast ikka vaeseomaks kui aus olla