salongi pesu

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Oh seda rõõmu, mis tänane hommik endaga tõi!!!!
lõpuks leidsin vahendi, millega saab saabi nahast istmed tõeslislt puhtaks!
ja isegi pooridest saab mustuse välja!
no siiani proovinud küll kõiksugu erinevaid vahendeid kuni hommikul leidsin kuskilt kraanikausi alt sellise asja nagu: cif cream.
kaussi soe vesi ja väikene hari kaasa ja ..... toimib täiega!!

eks pärastpoole ka mõni pilt a la enne--- pärast!

ja nyyd seega lahendatud üks osa saladusest, et kuidas 260000 km läbinud auto näeb seest välja justkui uus :headbang:
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
teager

Ainult, et kreemita ära ka pärast. Muidu näeb välja küll nagu uus, aga kuivab lõhki.

terv, teager
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

no kreemitamiseta ei saa; ikka tuleb teha ja pidevalt;
samas varem proovind ka mingeid erinevaid spets nahapuhastusvahendeid, mis ka hooldavad ja vahatavad, samas nende see puhastutoime ikka väga nõrgaks jäänd.

aga nüüd saab!!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
rpikalo

millega peab kreemitama ?
ill
Saabiklubi liige

Oled sa kindel, et CIFiga puhastades see nahk järgmise puhastamiseni elab?
teager

Algselt postitas: rpikalo
millega peab kreemitama ?

Pilt

Saabi enda oma on üks parimaid.

terv, teager
olaviv

Ma oleks ka selle Cif'i pikaajalise toime suhtes ettevaatlik. Need kodukeemia tooted võivad teinekord ikka väga tugeva toimega olla.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

Algselt postitas: olaviv
Ma oleks ka selle Cif'i pikaajalise toime suhtes ettevaatlik. Need kodukeemia tooted võivad teinekord ikka väga tugeva toimega olla.

ka enese pesemine on kahjulik-- lõpetad elu surmaga.
( tõestatud)
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kui kreemi no mitte kusagilt võtta ei ole, siis aitab ka oliiviõli. Sai kunagi nahkmööblit sellega hooldatud.
rpikalo

tnx ... oli juba ammu plaanis nats salongi puhastada ... ei julgenud sellele kallale minna ... aga näed siis, saab koduvahenditega täitsa hakkama ...
Järgmine nädal lähen maale, proovin ...
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Saabi nahahooldus vahend on natukene kallis 450- ja keegi rääkis, et lõhn ka tal omapärane.
Ise olen kasutanut Motip Leather Protect ja täitsa rahul, kasutan 1 kord/2 kuu jooksul.
Kas kellegil on kogemusi Liqui Moly http://catalogue.liquimoly.ru/index.php ... ike_name=1 ? Teiste Liqui Moly tootega olen rahul, mõtlen, et proovida või jääda Motip kasutama edasi.

Ja vett kallaks nahapeale võimalikul vähem IMHO:wise: nahahooldus vahendit puhastavad ka hästi
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

see 450.- ei ole väga hull arvestades, et seda kulub suht vähe. Ja lõhn on minu arvates lausa suurepärane!
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Algselt postitas: Cyber
see 450.- ei ole väga hull arvestades, et seda kulub suht vähe. ...

Eks seda peab esindusest küsima, aga viimati oli see hind seal 300 eeku :?

terv, teager
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

aga seda parem..:) Ma vist kunagi ostsin 400 eest..:) Kestis see purk poolteist aastat kindlast. Ma ei saa end just süüdistada väga regulaarses hooldamises, aga kord kvartalis kindlasti, vahel ehk pisut tihemini.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

suvel oli juba 250.-
ipi
Auto:

Nüüdseks juba pikk vahe sees ja tunneks huvi, et kuidas ivometsa saabi istmete olukord on, kas kodukeemia tegi liiga või ei?
Pilte pole ka näinud veel:facts:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

siiani istmetesse pole asuuri uke sisse tekkinud ja värvgi veel peal. (samas need mõned praod ei tee ju kah midagi hullu ja tumedam värv sobib rohkem muu salongiga)
Kasutaja avatar
Ets

ostsin suvel tallinna esindusest saabi enda nahahooldus vahendi (sama, mida "teager" eelpool mainis) ja maksin 450.-. Palju on mainitud imelikku lõhna- mina küll aru ei saanud ja see lõhn mis oli, kadus küll kiiresti. Tulemus puhas ja nahk pehme!
PS: IVOMETS- ehk mäletad, kui 9-5 mulle müüsid, siis juhi istmel oli mingi väike õli plekk, mis heledalt nahalt silma torkas. Proovisin erinevaid vahendeid ja just see saabi enda vahend sai sellega hakkama :beer:
Vasta