Küsitlus: Talvekokkutuleku osalustasu

Ühised tegemised
Vasta
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Kui palju olete nõus talvekokkutuleku eest maksma inimese kohta?
Loomulikult sõltub hinnast ka kvaliteet.. Öömaja ja võimalikud auhinnad aktiviteetidest osavõtjatele jne jne..
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Oluline on hinna-kvaliteedi suhe :head:
Kasutaja avatar
enrico

olen jaanusega nõus!
ja oskan ka head suurt kohta pakkuda! http://rummusaare.eklvl.ee/
Kasutaja avatar
cilpkonn

Endal käis peast läbi korraks http://www.laitserallypark.ee, kuna tunnen selle omanikku, aga ilmselt jääb ära :)
Kasutaja avatar
cilpkonn

Ütleme nii, et ma PÕHImõtteliselt võiksin ju teemat uurida.. Seal SAAB oma massinaid ka proovile panna raja peal, kui kellelgi peaks olema selliseks ürituseks huvi.. järsku SAAB sõlmida miskisuguseid kokkuleppeid hindade suhtes, kui oleks teada, palju kohaletulejaid on/oleks ja palju oleks sellise raja tallajaid... Ilmselge on see, et kohapealne autorent oleks LIIGA über rahakoti..
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ilmselt selle teema alguses olevate numbrite osas ei saa seal miskit tehtud... kahjuks. Pole ka mõtet, et mõned lustivad ja teised vaatavad pealt...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Ilmselt selle teema alguses olevate numbrite osas ei saa seal miskit tehtud... kahjuks. Pole ka mõtet, et mõned lustivad ja teised vaatavad pealt...

Just nimelt. Me võiksime samas selle koha enestele kõrvataha panna ja kunagi entusiastidega seal midagi korraldada. Kokkutulekuks, kuhu tulevad paljud ilmselt koos peredega, see väga sobilik ei ole.
Kasutaja avatar
cilpkonn

Cyber, äkiste likvideerid OffTopicu minu poolt :red:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

ideid siin ei saa päris offtopicuks pidada.
Algselt postitas: cilpkonn
Cyber, äkiste likvideerid OffTopicu minu poolt :red:
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
napoleon
Auto:

Endal käis peast läbi korraks http://www.laitserallypark.ee, kuna tunnen selle omanikku, aga ilmselt jääb ära :)

Tööandja seal korra ürituse korraldas ja oli päris lahe tagaveolisega mudas sõita:)
Lihtsalt ettekujutuseks, et minul oli 2 ringi(üks sõit) 3.xx minutit ja oli nii kiiremaid kui aeglasemaid. Sel üritusel said kõik 2 sõitu... aga jah, pakutud numbritest saaks vaid viimase ja eelviimasega vist midagi korraldada.
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Algselt postitas: napoleon

Tööandja seal korra ürituse korraldas ja oli päris lahe tagaveolisega mudas sõita:)
Lihtsalt ettekujutuseks, et minul oli 2 ringi(üks sõit) 3.xx minutit ja oli nii kiiremaid kui aeglasemaid. Sel üritusel said kõik 2 sõitu... aga jah, pakutud numbritest saaks vaid viimase ja eelviimasega vist midagi korraldada.
Just tulin laitsest - siiani sillas. Kui keelgi plaanib seal midagi korraldada, siis mina olen käsi
Mario153

Osalustasu....auto pealt.....inimese pealt.....?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Üldiselt väga vana teema..:) Aasta juba varsti... Aga esimeses postituses oli ju öeldud "inimese kohta"..;)

Tegelt ma panen lukku selle, pole enam eriti aktuaalne see
Pilt
Vasta