Paluksin kõikide sõidukijuhtide tähelepanu. Nimelt, asi selline...käes jälle pimedad ajad ning kahjuks liigub endiselt väga palju helkurita inimesi teedel ja tänavatel. Eelmisel aastal võtsin ma asja ise käsile, soetasin autosse karbi helkuritega ning kui kohtusin helkurit mitte omava ja pimeduses mittenähtava kodanikuga pidasin sõiduki kinni ja andsin helkuri pihku. Enne ära ei sõitnud kui külge pani. Nüüd sellel aastal tahaksin asja suuremalt ette võtta. Proovin enamus foorumitesse samasuguse teema teha, et näha, kui palju oleks minul järgijaid. Kui neid saab piisavalt palju, saaksin ma asjaga edasi tegelema hakata- soetaksin helkurid(ehk keegi saab ka aidata selles suhtes) jagaksin neid laiali soovijatele, kes neid siis omakorda edasi jagaksid. Mingisugust raha ega tasu ma selle eest ei taha. Minu soov on tekitada kasvõi natukenegi turvalisemat liikluskeskkonda.
Lisan siia otsa ka küsitluse, et näha kui palju oleks siit foorumist nõus asjaga kaasa minema.
Ohutut liiklemist,
Madis
Küsitlus: Helkurita liiklejad pimedatel teedel.
-
Tulemus- jah....eks see on suhteline. Kellele mõikab ja kellele mitte. Vähemasti olen saanud oma panuse anda. Küsitlus selle nädala lõpuni aktiivne, siis paneme lukku ja vaatame edasi.
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid146090
Sai tehtud ports.
Kui Juhatuse kaasliikmed nõus on siis ma arvan, et võiks allesolevad TASUTA laiali jagada:facts:
Sai tehtud ports.
Kui Juhatuse kaasliikmed nõus on siis ma arvan, et võiks allesolevad TASUTA laiali jagada:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Mitte et mul oleks kahju helkureid jagada... ning mitte et minul poleks pimedal ajal olnud olukordi, kus viimasel hektel näed kedagi musta kogu teel olesklemas... aga ma kardan, et sellised vabandust väljendi pärast ajukääbikud, kes ei mõista, et neid lihtsalt ei ole teel näha ja ikka kaakerdavad teel mustades riietes ja helkuriteta ei võta seda oma igapäevakasutusse. Usun, et asi oi ole rahas, et inimesed ei suuda helkurit soetada... vaid nende elu põhimõttes... või siis elupõhimõttetuses!
Vaatamata sellele, et igaüks on ise oma saatuse sepp... võimalusel aitaksin ikka.
Vaatamata sellele, et igaüks on ise oma saatuse sepp... võimalusel aitaksin ikka.
Algselt postitas: iisak
Sai tehtud ports.
Palju neid veel on? Oleks nõus mõned odavalt:P autosse ostma küll
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kusjuures ma päeval mõtlesin täpselt sellesama peale..Algselt postitas: iisak
Sai tehtud ports.

Ma ei ütle ühtegi paha sõna, kui keegi tahaks klubile nende eest väikese annetuse teha, aga nõudma seda loomulikult ei hakka...

-
Aga äkki saab need helkurid siis karpi panna ja tulen järgi neile!? Ürituse tahan läbi viia üldse mitte raha kasutades ja mida rohkem helkureid jagamiseks kokku saan seda parem. Iga pakkumine teretulnud.
See ju väga tänuväärt ettevõtmine! Aga kui sa "Madispoiss" neid erinevaid helkureid enda kätte saad ja jagama hakkad, siis uuri nats enne konkreetse helkuri tausta, kuna igasugune helkur on oma olemuselt liiklusohutus toode, millele kehtivad omad nõudmised ja sertifikaadid. Muidugi ei ole mul kahtlusi nende saabiklubi helkuritele aga turul ringleb päris kõvasti sertifitseerimata helkuried. Neid korjatakse poodidest ära ja pakkujad tegelevad hiljem kopsakate trahvidega! Lihtsalt uuri enne , et mitte ise hiljem enesele jama kaela tõmmata! Aga edu igal juhul- idee väga hea 

-
Olen praakhelkuritega kursis. Igasugust jama ma loomulikult ei taha pakkuda.
-
Algselt postitas: iisak
Tähendab...
Ma arvan, et Klubihelkureid jagavad ikka klubiliikmed ise.
Tähendab...
Palun vabandust sellisel juhul ning edu helkurite jagamisel. heategevusliku kampaania läbiviimiseks vist ei ole mõtet klubiliikmeks ka hakata...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tähendap... me annaks need ürituses osaleda tahtvate SAABi-inimeste kätte..
Sa ju ei lootnud ometi neid kõiki üksi laiali jagama hakata?
EDIT: Et ei tekiks arusaamatusi, siis mul on hea meel, et keegi taolise asja eestvedaja tahab olla. Ise ei jõu kogu aeg rakkes olla..
Kui siit foorumist tahetakse osaleda jagamisel, siis Klubi varustab neid helkuritega ja eestvedajal jällegi tööd vähem..

Algselt postitas: Madispoiss
Tähendab...
Palun vabandust sellisel juhul ning edu helkurite jagamisel. heategevusliku kampaania läbiviimiseks vist ei ole mõtet klubiliikmeks ka hakata...
EDIT: Et ei tekiks arusaamatusi, siis mul on hea meel, et keegi taolise asja eestvedaja tahab olla. Ise ei jõu kogu aeg rakkes olla..

-
Kindlasti mitte ei tahtnud üksi jagada- mul on väga hea meel, et siitpoolt nii kenasti asi vastu on võetud. Kindlasti jagage helkurid laiali, suur tänu teile kõigle ja loodan, et asi toimib ning paraneb helkurikandmise kultuur. Edu ja suur tänu!