Tere, sooviksin natuke nõu, viimastel päevadel on hommikuti SID maininud, et jahutusvedelikku vähe. Vaatasin kapoti alla jah tõesti on, sees on hetkel punane ja arvatavasti läheb ka punane edasi, aga mis te soovitate, kas valada vanale peale või vahetada kogu sees olev vedelik välja? Kui viimane variant siis kas on mingeid nüansse ka veel mida peaks teadma, olen kuulnud, et autol lastakse normaalsetel pööretel natuke aega tühjalt käija! Kõiksugune info on teretulnud!
Aitähh
SAAB 9-3 1.8t 2003 (Jahutusvedelik)
Jahutusvedelikku soovitab tehas vahetada välja iga 4 aasta tagant, punast võib vahetada iga 5 aasta tagant. Seega, kui viimase 2-3 aasta jooksul pole vahetatud, siis soovitaks. Mis tehnohoolduse käigus öeldi, mis on külmumispunkt?
Kui paagis on mingit sodi ka, soovitaks esmalt läbi pesta.
Täites valad paagi täis, paned mootori käima, käiad kuni töötemperatuurini (et termostaat avaneks, temp nool armatuuris on keskel) ja muudkui kallad paaki juurde, kuni on normi piirides.
terv, teager
Täites valad paagi täis, paned mootori käima, käiad kuni töötemperatuurini (et termostaat avaneks, temp nool armatuuris on keskel) ja muudkui kallad paaki juurde, kuni on normi piirides.
terv, teager
Algselt postitas: teager
Jahutusvedelikku soovitab tehas vahetada välja iga 4 aasta tagant, punast võib vahetada iga 5 aasta tagant. Seega, kui viimase 2-3 aasta jooksul pole vahetatud, siis soovitaks. Mis tehnohoolduse käigus öeldi, mis on külmumispunkt?
terv, teager
Palju seda umbes sisse mahub kui ära tühjendada?
Algselt postitas: teager
Kasutamisjuhend ütleb selgelt, et 7.1 L mahub üldse sisse.
Kas hommikul on loik auto all? Kas jahutusvedeliku kadu on liitrites - paak on tühi või on ainult kergelt alla normi läinud?
terv, teager
Ei hommikuti loiku küll auto all ei ole ja nüüd pimedas lambi valgel vaatasin näitas veidike alla poole paagi. Seda Min ja Max märki ma kahjuks pealt ei leidnud!
Kusjuures mul ka sama teema, 2 korda näidanud SID, et peaks juurde valama. Kusjuures see tekkis nö. jahedamate ilmadega siin mõned päevad tagasi. Ära kadnud küll pole kuhugi, loiku pole näinud all. Ise arvasin, et järgmise hoolduse käigus peaks laskma juurde valada, hooldus varsti tulemas.
-
praktikant
- Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas
Algselt postitas: Sil
Kusjuures mul ka sama teema, 2 korda näidanud SID, et peaks juurde valama. Kusjuures see tekkis nö. jahedamate ilmadega siin mõned päevad tagasi. Ära kadnud küll pole kuhugi, loiku pole näinud all. Ise arvasin, et järgmise hoolduse käigus peaks laskma juurde valada, hooldus varsti tulemas.
kui ainult hommikul küsib ja leket ei paista, siis pane tassitäis puhast vett peale ja unusta asi.
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal