Algselt postitas: LeLeonNoire
Minu SAABi on hooldatud Eesti töökodades 3 a jooksul ja kuna eelmise autoga oli kurb kogemus ühes Viimsis asuvas kõikketeadjate/oskajate töökojas kus käiviti tõmberelee vahetuse käigus püsikiirushoidja süsteem lahti lõhuti ja enam kellegi poolt töökorda ei saadud. SAABi olen korrastada palunud siin foorumis mainitud mitme firma töökodades. Seetõttu ei ole saladus , et tegu ei olegi ühe konkreetse töökojaga ja iga kord on mingi suurem või väiksem vajakkajäämine olnud. Seetõttu ei saa ka nõustuda , et need postitused on provokatiivsed või kellegi poriga loopimine. Ja mis kasu on töökojaga hilisemast suhtlemisest kui ma ei ole Tallinna läheduses. Kas töömees tuleks siis minu juurde oma apsakat korrastama? Minul muide on see kohustus oma kuludega kasvõi teise riigi otsa sõita kui olen kliendi juures puudulikku tööd teinud.
Soov oli selle postituse kaudu edaspidi leida hooldustöökodades selliseid tegijaid kellel oleks "ilus töö jälg" mitte , et mu auto oleks töömehe teadmatusest või hoolimatust käeliigutusest ette valmistatud järgmise rikutud agegaadi remondiks. Neid mehi kes oma tööd korralikult teevad ei puuduta antud teema kindlasti.
Kindlasti on Eleril õigus , et - "olen saanud sõimata ka hoolduse käigus lisatud 0,5 liitri jahutusvedeliku eest". Ka minul on olnud selliseid pirtsakaid ja iga asja peale vinguvaid kliente. Kuid kuna on selline vanasõna - Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde - siis tõesti ei tea mina milliseid hooldus ja ekspluatatsioonimaterjale on pakkumisel erialal millega ma ise ei tegele. Seetõttu on ülimalt positiivne kui klienditeenindaja informeerib klienti mitmest võimalikust valikust. Ja just - " Väljendid õlivahetus ja hooldus on ka 2 erinevat asja, ja neid teostatakse ka erinevalt". Ja ka minu autol on hoolduste käigus vahetatud nii mootoriõli , küünlad, öhufiltrid(ka salongi õhufilter) jne jne. Kuid keegi ei ole siiani maininud kas käigukastiõli , jahutus- ja pidurivedelik on SAABil igaveseks kasutamiseks mõeldud.
nu ... aga see jutt ongi just provokatiivne
mina tahaks just konkreetsust: - kus tehti ... mida lubati ... kus keelati ... millal???? eile ... 2 aastat tagasi .....
eleri lubas seda ... aga ei teinud
trionic seda.....
anti seda ...
teen juba pikemat aega hooldust "antud nimekirjas" oleva ettevõttega ... ei kurda
trionic on mind ka aidanud operatiivselt. ... pole ka midagi etteheita
anti on "tuttava tuttav" olen ka nagu kõik vastused saanud
ei heida eelmainitutele midagi ette
ainus on see, et VM pani mind jäjekorda, mis ületas igasuguse mõistuse piiri u. 2.5 aastat tagasi ... siis sinna lähen ma ainult viimases hädas
lugupidamisega,
erki