Varastatud tumepunane SAAB 900 (590 AFC)
Väljalaskeaastaks, kui ma õieti mäletan, oli 1980. Ja ära kõndis Tallinnast
Vähemasti on vargal maitset, muidu kogu aeg kuuled, et kaduma lähevad pemmid ja passatid ja sigullid
Aga igatahes, sõbrad, hoiame silmad lahti.
Vähemasti on vargal maitset, muidu kogu aeg kuuled, et kaduma lähevad pemmid ja passatid ja sigullid

Aga igatahes, sõbrad, hoiame silmad lahti.
-
Krt vargad siiamaani saabidest eemale hoidnus juu siis keegi omale varuosasid tellis.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
pooltel selleaegsetel keerab ju ukseluku Vasara võtmega lahti, need on nii kulunud. Ja ega need süütelukudki siis vähem kulunud pole. Samas natuke pidi see pätt vist ikka seda autot tundma, päris lambist ikka SAABi ärandama ei kipu.
minu omal ka keerab nissani võtmega ukse lahti, aga opeli võtmega ei keera.
ma hakkasin kartma kohe, arvasin et sellised autod on lihtsalt ilusad sõiduvahendid fännide jaoks. siit tekkis järeldus, et kas mõnest saabifännist on saanud varas või vargast saabifänn. kumbki pole hea variant
ma hakkasin kartma kohe, arvasin et sellised autod on lihtsalt ilusad sõiduvahendid fännide jaoks. siit tekkis järeldus, et kas mõnest saabifännist on saanud varas või vargast saabifänn. kumbki pole hea variant
Algselt postitas: teager
Praegu just Raportis oli see ilus 900 üle katuse keeratud kellegi Vitali poolt
terv, teager
See saade on jõudnud ka filmimehe kodulehele.
Link kah:
http://213.35.156.6/filmimees/Raport%2020050915.wmv
Asi on tõsise külglibisemisega teelt välja sõitnud. Velje ja rehvi vahel on päris ohtralt taimestikku.
Part,ära jama,sa oled jälle mingi s-a kokku keerand ja hämad
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989