Tere
Kas NG900 ja 9-3 keredetailid on omavahel vahetatavad? Näiteks: esikapott, esituled, esistange. Pildi pealt vaadates tunduvad ühesugused. Tänan vastuse eest!
K: NG 900 9-3 erinevus?
97 aasta NG900 ja 98 aasta 9-3 on põhimõtteliselt üks ja sama auto.
Muud aastakäigud tuleb katse-eksituse meetodil selgeks teha...
EDIT: EPC'st kontrollitud:
Kapott on sama
Esituled ei ole samad
Esistange ei ole sama, esistange tala on sama.
terv, teager
Muud aastakäigud tuleb katse-eksituse meetodil selgeks teha...
EDIT: EPC'st kontrollitud:
Kapott on sama
Esituled ei ole samad
Esistange ei ole sama, esistange tala on sama.
terv, teager
Äkki ikka ei ole! Miskit paar aastat tagasi Autoleht või Automaailm tõi välja uuendused turvalisuse ja muu osas,rohkem turvalisust silmas pidades,aga neid uuendusi oli minu mälu järgi 30 kandis! Neid oli palju,arvestades pealt näha mitte miskit välist muutust.
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Küsimus oli ju keredetailides. 9-3 stange plast ei näe jah samasugune välja kui ng-l, ka tagumine, aga kinnituste poolest peaks sobima ja ng-sid on niimoodi uuemaks tuunitud küll.
Kapott ja uksed peaks igati sobima, aga luugil tuleb vist vahetada ka suunakate all olevad plastid, kui nii saab, vt erinevust: ng luuk 9-3 luuk Teine pilt laenatud similari autost, mis peaks olema Salomon edition (Viggeni Bodykit, kuid luuki see ei muuda).
Samas pead ei anna ma millegi eest, seega keegi targem peaks ütlema mida saab ja mida mitte. Tuled 9-3 kuidas erinevad ng-st, peale selle, et välimuses on pamperile toetuv kummiliist teistsugune?
Kapott ja uksed peaks igati sobima, aga luugil tuleb vist vahetada ka suunakate all olevad plastid, kui nii saab, vt erinevust: ng luuk 9-3 luuk Teine pilt laenatud similari autost, mis peaks olema Salomon edition (Viggeni Bodykit, kuid luuki see ei muuda).
Samas pead ei anna ma millegi eest, seega keegi targem peaks ütlema mida saab ja mida mitte. Tuled 9-3 kuidas erinevad ng-st, peale selle, et välimuses on pamperile toetuv kummiliist teistsugune?