Tere
Mul selline mure, et mu tonnine otsustas ühel pärastlõunal lihtsalt mitte enam käima minna. Hakkavad küll lõik kellad põlema jne aga mida ei toimu on süüde, ei hakka isegi mootorit ringi vedama. Samuti ei ole kuulda bensiinipumba töötamise heli. Milles võib olla probleem?
Ise arvan kahte asja kuid kindel veel ei ole
1) mingi jama süütelukuga, et ei anna sealt õigesti ühendust (süütelukk enne ka imelik, roolilukk läheb veidralt peale aga selle panen ma miski muu aeg postituseks, kui auto uuesti sõitma saab)
2) mingi jama starteriga, et ei hakka starter lihtsalt tööle
Abi eest ette tänades
Veereja
Tonnise käivitusmured
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Signa või imo on peal?
Bensiinipumba võib väga lihtsalt kontrollida, võtad bensiini tagasivoolu voolik lahti kapotiall, paned seda pudelisse, võtad kaitsmed N14 ja N22 välja ja ühendad omavahel kui bensiin hakkab tulema siis kõik pumbaga on korras.
Starterit võib ka lihtsalt kontrollida anna otse voolu ja on näha hakkab tööle või mitte:)
Bensiinipumba võib väga lihtsalt kontrollida, võtad bensiini tagasivoolu voolik lahti kapotiall, paned seda pudelisse, võtad kaitsmed N14 ja N22 välja ja ühendad omavahel kui bensiin hakkab tulema siis kõik pumbaga on korras.
Starterit võib ka lihtsalt kontrollida anna otse voolu ja on näha hakkab tööle või mitte:)
__In Boost We Trust__
Signa ja immo maas!
Starteri katsetan täna ära.
bensupumpa eriti ei usuks sest teoreetiliselt peaks starter ju ikka hakkama mootorit ringi vedama olenemata sellest.
Kuidas aga katsetada süütelukku vot seda ma veel ei tea ning seetõttu küsingi targemate käest nõu
Starteri katsetan täna ära.
bensupumpa eriti ei usuks sest teoreetiliselt peaks starter ju ikka hakkama mootorit ringi vedama olenemata sellest.

Kuidas aga katsetada süütelukku vot seda ma veel ei tea ning seetõttu küsingi targemate käest nõu

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Manuall? Automaat? Viimase puhul käigukang mujal kui P või N asendis ei luba ka käivitada (ja seal on kangi asendi andur olemas, mis võib kala tekitada).
Samas, kui sa ütled, et see süütelukk imelik on, siis kahtlustaks pigem seda. Süüteluku põhi purunenud...
Samas, kui sa ütled, et see süütelukk imelik on, siis kahtlustaks pigem seda. Süüteluku põhi purunenud...
Tänan vastuste eest.
Nüüd on siis küsimus, et kas selle süüteluku põhja teema korda tegemine/välja vahetamine on keerukas töö või saab seda ka ise koduste vahenditega teha?
Kui saab teha, siis oleks tore kui keegi saaks nõu anda kuidas.
Cyberile - manuaalkast, ma ei oska automaadiga sõita
Nüüd on siis küsimus, et kas selle süüteluku põhja teema korda tegemine/välja vahetamine on keerukas töö või saab seda ka ise koduste vahenditega teha?
Kui saab teha, siis oleks tore kui keegi saaks nõu anda kuidas.
Cyberile - manuaalkast, ma ei oska automaadiga sõita