küsimus ühe imeliku VIN-koodi kohta

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Eugam

õhtust

perekond sai uue aparaadi,mille vin-koodi kontrollima hakkasin...
otsisin mis otsisin,aga guugeldades sain vastuseks mingilt imelikult lehelt,et seda vin'i on muudetud...

ma ei tea,kui kellelgi kuskil mingi parem lehekülg vms,siis võiks siia lingi visata,või igasksjuhuks üle kontrollida?!...
samas,mu inglise keel võib kah alati roostes olla...
Aitäh:)

VIN: YV1TS92K541358895 autoks volvo s80

küsimus kah jah : et kui vin on muudetud,siis arvatavasti masinaga mingi kala?!
teager

Ma usun, et mõistlik on küsida seda siit

terv, teager
Eugam

Algselt postitas: teager
Ma usun, et mõistlik on küsida seda siit

terv, teager

paar päeva tagasi oli teema,kus kõik võtsid sõna "uutele lehtedele registreerimise" kohta...ehk siis keegi ei viitsi seda teha...no aga mis mul muud üle jääb...:)

Proovin sealt

Aitüma
Kasutaja avatar
foxer

Kas te reaalselt auto pealt olete VIN koodi kontrollinud?

Töökaaslane läks esimest korda peale registreerimist ülevaatusele (kaks aastat vahet), vana uuris-puuris, vigu ei olnud, aga läbi ei lasknud, kuna VIN kood ei klapi passis ja autol. Selgus, et ühe "1" asemel oli "i" kirjutatud. Seega ülevaatus läbimata ja ARKi laks.

ARKi poisid hakkasid rääkima kohe auto puudustest (ameeriklane ameerikast) - puuduvad külje suunatuled, vale valgusega tagumised suunad jms, et tuleb ikka need korda teha, enne ei registreeri ümber. Peale pikka argumenteerimist ja viitamist sellele, et auto on juba registreeritud ja keeldumiseks nagu põhjust ei ole, anti siiski uus pass, juba korrektse VIN koodiga.
Andrus99
Saabiklubi liige

Mul oli 99-t ostes samalaadne jama, vin kood autol ja passis olid erinevad (1 number lisaks tekkinud). Eelmine omanik võttis ülelombi arkiga ühendust ja asi sai kiirelt klaaritud ning tehn pass välja vahetatud. Selgus, et ühel ümberregistreerimisel minevikus oli arki ametnik ilmselt eksinud ja vin-i passi valesti kirjutanud, see olevat täiesti tavaline praktika, et selliseid asju juhtub.

Algest teemapüsitusest ei saa muidugi täpselt aru, mida selle vin-i muutumisega silmas on peetud...
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Eugam

ok...taskulambid kaasa ja vin'i kontrollima siis...:)...

selle vin-koodi muutmise probleemiga pidasin silmas seda,et kui leht annab mulle vastuse,et vin illegaalselt muudetud(ära tuntav muutus siis tänu mingile "koodile",mis sinna vin-koodi sisse kodeeritud)...ehkat kas on võimalik , et masin varastatud,edasi müüdud ja kui nüüd lähme targalt seda ARK'ist küsima,siis võetakse auto ju lihtsalt käest ära...pole nagu kavas sadu tuhandeid lihtsalt ära visata...

aga tänud...loodame,et lihtsalt kellegi eksimus vms...:)...võib teema lukku panna...
teager

Kui kogemata Saabi VIN dekoodrisse mingi number läheb valesti, siis ütleb ta lihtsalt VIN incorrect.

Niipalju kui ma vaatasin S80 VIN seletajat, siis kõik numbrid klappisid, ei saanud kontrollida ainult Factory Code ja siis viimased 6 sümbolit, mis on lihtsalt kere number.

Mis dekoodrit kus lehel kasutasid, mis sellise veakirjelduse andis?

terv, teager
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

näpukaid vin-ni kirjutamisel ikka tuleb ette: eland ka ühe sellise juhuse läbi, kus Z asemele oli 2 passi kirjutatud, või oli 2 asemel Z.
kõik sai korda ja keegi kedagi milleski süüdi ei tunnistand.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Eugam

http://www.decodethis.com/ -see on see,millepärast üldse foorumist küsisin...
üldiselt vaatasin teisi kohti kah,sealt sain reeglina lihtsalt vastuse,et incorrect vin-code...

a..ühes volvo vin-check'is sain teada,et tegemist volvoga..aasta kah.
teager

Algselt postitas: Eugam
üldiselt vaatasin teisi kohti kah,sealt sain reeglina lihtsalt vastuse,et incorrect vin-code...

Seda dekoodrit vaevalt tasuks usaldada...

VIN tähendus võib vabalt erineda mudeliaastate kaupa, tuleks usaldada ainult margipõhiseid dekoodreid.

Hetkel vaatasin siit - selle puhul jäävad ainult 6 viimast numbrit lahtiseks - mis on kerenumbrid.

terv, teager
Eugam

Algselt postitas: teager
Algselt postitas: Eugam

Seda dekoodrit vaevalt tasuks usaldada...

VIN tähendus võib vabalt erineda mudeliaastate kaupa, tuleks usaldada ainult margipõhiseid dekoodreid.

Hetkel vaatasin siit - selle puhul jäävad ainult 6 viimast numbrit lahtiseks - mis on kerenumbrid.

terv, teager

No aga siis loodetavasti müsteerium lahendatud...

Suured tänud kõigile...;):thumb::red:
Vasta